News

Veste cruntă pentru Simona Halep! Pe ce loc a ajuns în clasamentul WTA și ce poziții ocupă azi în top Sorana Cîrstea și Irina Begu

Veste cruntă pentru Simona Halep Pe ce loc a ajuns în clasamentul WTA și ce poziții ocupă azi în top Sorana Cîrstea și Irina Begu

Simona Halep se antrenează din greu la Academia Mouratoglou pentru sezonul de hard și speră să revină pe terenul de tenis la US Open. Este clar deja că va rata Wimbledon-ul, unde în urmă cu un an ajunsese până în semifinale. După turneul londonez, românca va înregistra o cădere magistrală în clasamentul WTA pentru că avea multe puncte de apărat.

Se împlinește aproape un an de când Simona Halep nu a mai jucat un meci oficial. Chiar și așa, ea se situează în prezent pe locul 40, însă după Wimbledon sunt șanse chiar să iasă și din primele 100 de jucătoare ale lumii. Poziția ocupată acum oricum ar trimite-o să joace calificări, dacă nu ar primi wild card-uri.

Irina Begu continuă să fie tenismena din România cu cea mai bună poziție în topul WTA, locul 29, în timp ce Sorana Cîrstea pierde săptămânal puncte și asta pentru că din nou nu pare să-și mai regăsească forma bună cu care impresiona în SUA, când a ajuns până în sferturi și semifinale la două turnee WTA 1000.

Ana Bogdan, a patra româncă în top 100 WTA

O altă jucătoare aflată în top 100 este Ana Bogdan, și ea într-o scădere de formă. Aceasta a ajuns pe locul 61 după ce a avut o perioadă foarte bună care-i dădea speranțe că va putea ajunge chiar în primele 30 de jucătoare ale lumii.

Simona Halep ar urma să fie judecată la finalul acestei luni, însă nu este exclus să aibă loc o nouă amânare. Ar fi a patra, însă cei de la ITIA par deciși să o blocheze pe româncă. Aceasta deja a anunțat public că se simte hărțuită și probabil și ea va acționa în instanță organele care-i fac astăzi viața grea.

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult
Articole recomandate