News

După coșmarul cu Simona Halep, acum vine o veste cruntă și despre Sorana Cîrstea. Anunțul care a întristat toată România

După coșmarul cu Simona Halep acum vine o veste cruntă și despre Sorana Cîrstea. Anunțul care a întristat toată România

Simona Halep îți dorește foarte mult să revină pe terenul de joc și să demonstreze că nu a fost niciodată dopată și că tot timpul a jucat curată. Din păcate, procesul ei s-a tot amânat și nu se știe când va primi un verdict final și ce suspendare i se va dicta. Mai multe jucătoare prezente la Roland Garros au transmis că nu este corect ce se întâmplă acum cu fostul lider mondial.

Sorana Cîrstea rămăsese marea speranță a românilor la tenis. După două turnee foarte bune în SUA, tenismena părea că și-a găsit ritmul și că va reuși la 33 de ani ce nu a putut la 19 ani: să intre în top 10 WTA. Din păcate, problema mare a Soranei a revenit, iar lucrurile nu arată deloc bine în momentul de față.

Sorana Cîrstea a pierdut în primul sau în al doilea tur la toate turneele importante de pe zgură, iar la Roland Garros a fost învinsă de Jasmine Paolini încă din primul meci, deși pornea ca favorită.

Sorana Cîrstea, măcinată de inconstanță

Iubita lui Ion Ion Țiriac a dat dovadă încă o dată de inconstanță și fix aceasta a fost problema mare a carierei sale. Niciodată nu a reușit să lege măcar o lună de meciuri bune. Aceasta a alternat mereu perioade scurte foarte bune, în care a arătat o valoare de top 10 cu momente foarte slabe, în care a pierdut chiar și la jucătoare din afara top 100.

Așadar Sorana Cîrstea din păcate nu va putea să ajungă nici în acest an în top 10, deși mulți români își puseseră speranțele în ea. Acum atenția se îndreaptă spre Gabriela Ruse, care chiar dacă nu a mai reușit meciuri bune la simplu, a reușit să-l convingă pe celebrul Darren Cahill să-i fie alături cu sfaturi pentru antrenamente.

Se știe că fostul antrenor al Simonei Halep acceptă să colaboreze în general numai cu jucători care au mare potențial, iar faptul că a decis să o sprijine pe Gabriela Ruse deja înseamnă foarte mult. Rămâne de văzut ce se va întâmpla în viitor cu tânăra jucătoare.

Sorana Cîrstea vrea să mai joace o perioadă de timp tenis și spune că abia acum se simte matură, însă pe teren nu pare foarte schimbată față de trecut, cu toate că au apărut ceva îmbunătățiri la nivel mental de când și-a schimbat antrenorul.

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult
Articole recomandate