News

Adio Simona Halep! Cea mai cruntă veste din ultimul an. Nu se mai poate face nimic: din iulie devine oficial

Adio Simona Halep Cea mai cruntă veste din ultimul an. Nu se mai poate face nimic din iulie devine oficial

Simona Halep a revenit pe terenul de joc și s-a afișat pe rețelele de socializare alături de Marta Kostiuk, jucătoare de tenis din Ucraina aflată într-o formă destul de bună. Cele două s-au antrenat împreună la Academia lui Patrick Mouratoglou, doar că românca va rămâne suspendată în continuare și este destul de sigur că va rata și turneul de la Wimblodon.

La finalul lunii iunie ar trebui să aibă loc o audiere a ei, însă procesul a fost amânat de atât de multe ori, încât nimeni nu mai crede că judecătorii vor da un verdict în viitorul apropiat. Iar cea mai proastă veste pentru Simona Halep va veni în luna iulie. Deja a pierdut foarte multe contracte de sponsorizare, însă ratează și foarte mulți bani în acest an.

Wimbledon-ul va avea loc în perioada 3-16 iulie și oferă premii record de 44,7 milioane de lire sterline, cu 11,2% mai mari decât în 2022. Sumele puse la bătaie au fost anunţate de organizatorii de la All England Lawn Tennis Club (AELTC).

Cea mai proastă veste pentru Simona Halep

Câştigătorii şi finaliştii probelor de simplu, atât la fete cât şi la băieţi, vor încasa 2,35 milioane de lire sterline, respectiv 1,175 milioane de sterline, revenind la nivelul record din 2019. În 2021, cecul pentru învingător scăzuse la 1,7 milioane de lire sterline şi a crescut apoi în 2022 la 2 milioane de lire sterline.

Simona Halep a ajuns la Wimbledon în 2022 până în semifinale, astfel că avea un număr mare de punct de apărat. Deja a ieșit în afara top 30 și foarte curând va ajunge să fie departe și de prima sută mondială. Asta înseamnă că la revenire românca va trebuie să joace calificări, ceea ce nu s-a mai întâmplat de un deceniu.

Simona Halep riscă o suspendare de până la patru ani, dar cei mai mulți specialiști spun că ea ca primi o pedeaspsă care se va ridica la 2 ani, cu posibilitatea de a fi redusă la fel ca în cazul Marie Sharapova, care a stat în afara competițiilor timp de 15 luni.

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult
Articole recomandate