News

Un cuplu super celebru din showbiz va divorța în acest an. Este vorba despre Antonia și Alex Velea? Carmen Harra a dezvăluit totul

Un cuplu super celebru din showbiz va divorța în acest an. Este vorba despre Antonia și Alex Velea Carmen Harra a dezvăluit totul

Numărul divorțurilor crește de la an la an și se pare că nici 2023 nu va fi scutit de asta. Ba dimpotrivă! Mai multe cupluri celebre din showbiz s-ar putea despărți sau divorța dacă sunt căsătoriți. Au existat la un moment previzini legate despre Andra și Cătălin Măruță, dar cei doi nu au dat atenție și au dat asigurări că vor rămâne împreună pentru totdeauna.

Un alt cuplu care a fost pus la zid de multe ori este cel format din Alex Velea și Antonia. Cei doi nu sunt căsătoriți legal, dar își spun soț și soție și nu pun accent pe acte. Carmen Harra a vorbit despre divorțuri din nou, iar mai multe surse media au atașat o fotografie în care se regăsesc și cei doi artiști.

„Divorțuri sunt întodeauna, din 100 de mariaje mai mult de 100 se termină cu divorț! Se schimbă partenerii mult mai ușor acum. Ar trebui să rămânem așa cum am trăit odată să avem un singur partener și atunci am evita divorțurile. Da, din nefericire urmează ani de încercare, totul constă în atitudine, în cum răspunzi vieții și cum te înmagazinezi ca să poți trece peste toate încercările pe care fiecare an ni-l aduce. Hai să ne imaginăm un an superb, anul lui Dumnezeu, este un an mult mai bun, un an inteligent, magic, care ne aduce foarte multe surprize”, a declarat Carmen Harra pentru Antena Stars.

Previziuni care s-au împlinit

Aceasta a prezis mai multe divorțuri și despărțiri de-a lungul timpului, cum ar fi cel al lui Laurențiu Reghecamf și Anamaria Prodan, Pepe și Oana Zăvoranu sau Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană.

„Ei sunt o relație temporară. Sunt doi oameni care se cunosc, la un moment dat, în viață. Pot să se căsătorească, dacă vor, dar relația lor nu are cum să dureze. Iar eu am spus de multe ori asta, despre ei doi, că relația lor nu va dura”., spunea Carmen Harra acum mai mult timp.

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult
Articole recomandate