News

Doina Teodoru s-a despărțit de chef Cătălin Scărlătescu imediat după America Express?! Abia acum s-a aflat adevărul. Ce s-a întâmplat între cei doi

Doina Teodoru s-a despărțit de chef Cătălin Scărlătescu imediat după America Express Abia acum s-a aflat adevărul. Ce s-a întâmplat între cei doi

Nimănui nu i-a venit să creadă atunci când Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu au anunțat că formează un cuplu. Diferența de vârstă nu i-a împiedicat pe cei doi, deși mulți credeau asta.

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au declarat în mai multe dăți că diferența de vârstă dintre ei doi nu este un impediment în calea fericirii. Cei doi chiar au participat la emisiunea ”America Express”, iar în urma probelor și a presiunii din cadrul concursului mulți se așteptau ca cei doi să se despartă.

În ciuda gurilor rele, Cătălin Scărlătescu și iubita sa nu s-au despărțit. Ba mai mult, experiența aceasta le-a întărit relația. De asemenea, ei au fost și într-o vacanță recentă într-o țară exotică, semn că experiența de la ”America Express” le-a priit.

În cadrul testimonialelor, actrița spunea că s-au cunoscut mult mai bine în această emisiune.

”Eu mă simt foarte norocoasă că sunt în această emisiune, că împart această experiență cu partenerul meu de viață. Ne-am cunoscut mult mai bine aici, ne-am văzut limitele și am încercat să le depășim”, spunea tânăra actriță.

Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu s-au întâlnit în Vama Veche

Într-un interviu anterior oferit pentru viva.ro, juratul de la ”Chefi la cuțite” a povestit că s-a întâlnit cu actuala lui iubită în Vama Veche și că nu știa că ea este cea care apărea pe micul ecran.

”O văzusem pe Doina Teodoru la televizor, știam că e actriță, dar nu știam că este acea Doina Teodoru. Eu nu știam omul Doina Teodoru, doar artistul Doina Teodoru. Ne-am cunoscut în Vama Veche, eu eram cu marea mea iubire, marea, iar ea era… cu cineva pe-acolo. (râde) Apoi, la ceva timp, am fost la petrecerea unei amice comune și cred că acolo s-au înfiripat lucrurile între noi.

Când am cunoscut-o, da, i-am spus că vreau mulți copii și o casă cu trei etaje. (râde) Nu, glumesc! Vă dați seama că nu asta a fost ideea. Întâi ne-am dorit să ne cunoaștem cu adevărat și să o luăm efectiv pas cu pas: să vedem dacă trecem de primele 24 de ore, de prima săptămână, de prima lună, de prima ceartă, de primul scandal…”, povestea Cătălin Scărlătescu.

Bogdana Costin abia a terminat studiile Facultății de Jurnalism și este la prima experiență în media. Este foarte pasionată de scris și își dorește să vină cu plus valoare pentru cititorii ... citește mai mult
Articole recomandate