News

Survivor România se termină pe 24 mai! S-a aflat deja marele câștigător. Cine va ridica trofeul la final. Este supriza anului

Survivor România se termină pe 24 mai S-a aflat deja marele câștigător. Cine va ridica trofeul la final. Este supriza anului

Au mai rămas doar trei ediții Survivor România, iar miercuri 24 mai se va desfășura marea finală. În competiție se mai află doar o singură Faimoasă, Carmen Grebenișan și patru Războinici: Andrei Krișan, Dan Ursa, Alexandra Ciomag și Alexandra Porkolab. Din cauza audiențelor sub aștepări, PRO TV a grăbit puțin lucrurille și a redus și numărul orelor de difuzare.

Astfel acum Survivor România începe la 21.30 și se încheie la 23.30, dar se află sub Chefi la Cuțite, care atrage un număr mai mare de telespectatori. Fanii deja au început să facă speculații cu privire la numele câștigătorului din acest sezon.

Carmen Grebenișan și Dan Ursa sunt favoriții caselor de pariuri, dar au și cei mai mulți susținători pe rețelele de socializare. Faimoasa are cel mai mult potențial din punct de vedere al imaginii și cei de la PRO TV ar putea să o favorizeze pentru a avea mai târziu o vedetă cu care să poată colabora și pentru alte proiecte.

Cine va câștiga Survivor România 2023

Andrei Krișan a fost o prezență fadă întreaga emisiune și doar acum spre sfârșit a început să fie interesant. Alexandra Porkolab are iz de caz social, însă nu are capital de imagine prea bun, iar Alexandra Ciomag este considerată fără nicio șansă la marele trofeu.

Cei mai mulți cred că cea care va primi premiul în valoare de 100.000 de euro va fi Carmen Grebenișan, iar pe locurile 2, 3 și 4 ar urma să se claseze Dan Ursa, Andrei Krișan și Alexandra Porkolab.

Rămâne de văzut dacă experții și fanii au intuit corect.

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult
Articole recomandate