News

Clasament Survivor România 2023 actualizat. Alin Krișan, cel mai slab dintre concurenți, Ștefania Stănilă cea mai bună la Faimoși. Cine se află în top 3

Clasament Survivor România 2023 actualizat. Alin Krișan cel mai slab dintre concurenți Ștefania Stănilă cea mai bună la Faimoși. Cine se află în top 3

Clasament Survivor România 2023 actualizat. A trecut mai bine de o lună de când a început sezonul 4 Survivor România, așa că topul celor mai buni concurenți începe să prindă conturi. Încă de la început, pe locul 1 s-a instalat luptătorul Alin Chirilă. Acesta are un procentaj foarte bun și este de departe cel mai bun jucător, cu o eficacitate de peste 87%.

Pe locul 2 se află o altă Războinică, Alexandra Porkolab, dar care s-a accidentat destul de serios și va fi propusă spre eliminare chiar după jocul de imunitate de luni, când echipa sa va pierde. Sunt mari șanse ca ea să părăsească show-ul.

Podiumul este completat de un alt Războinic, Dan Ursa. Pentru că nu are deloc un fizic de sportiv, puțini i-au dat șanse pe trasee, dar iată că acesta s-a dovedit a fi foarte bun.

Top 3 Faimoși la Survivor România

Clasament Survivor România 2023 actualizat. Cea mai bună Faimoasă este fosta gimnastă, Ștefania Stănilă, care a căzut de pe locul 2 pe 5, iar în fața ei a ajuns și Andreea Moromete, Războinica aleasă în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Carmen Grebenișan și DOC sunt în top 3 Faimoși, urmați de Kamara. Paradoxal, dar Andrei Krișan și Lucianna Vieira, cei mai slabi concurenți rămași în competiție vor câștiga colanele de imunitate la Războinici și vor propune colegi mai puternici să plece acasă.

Alexandra Ciomag și Codruța Began vor fi numele rostite de ei, deși cele două fete s-au dovedit a fi mult mai eficiente pe trasee decât Lucianna, care tot timpul a fost protejată de colegi în ciuda faptului că nu obține rezultate notabile pe trasee.

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult
Articole recomandate