News

Intră 4 noi concurenți la Survivor România! O super vedetă Antena 1 va fi la Faimoși. Lovitură pentru Carmen Grebenișan

Intră 4 noi concurenți la Survivor România O super vedetă Antena 1 va fi la Faimoși. Lovitură pentru Carmen Grebenișan

Începe o nouă săptămână la Survivor România, iar cei de la PRO TV vor să ducă din nou show-ul pe locul 1 în audiențe, pe toate sectoarele de public. Momentan, America Express le-a pus probleme mari și au fost destule zile în care emisiunea prezentată de Irina Fodor s-a impus.

Chiar astăzi vor intra 4 noi concurenți la Survivor România, 2 la Faimoși și 2 la Războinici, iar contul de Instagram Viperele Vesele a spus deja despre cine este vorba. Trei nume sunt deja cunoscute fanilor, însă cel de-al patrulea este o noutate absolută. Este vorba despre Eduard Gogulescu, despre care nu prea se știe nimic. El nu este foarte popular nici pe rețelele de socializare.

Cea mai mare surpriză o reprezintă, însă Crina Abrudan. Aceast a prezentat timp de 15 ani știrile sportive la Antena 1. Se poate observa în această ediție că foarte multe vedete din trustul rival au semnat cu PRO TV. Un motiv îl poate reprezenta și faptul că Marcel Radu, fost talent manager la Antena 1 are acum această poziție la PRO TV.

Cine este Crina Abrudan, noua Faimoasă de la Survivor România

Crina Abrudan are 45 de ani, dar se simte într-o forma excelentă. Este o lovitură pentru Carmen Grebenișan, cred o parte dintre internauți pentru că cele două blonde nu s-ar înțelege prea bine.

Alina Radi și Mihai Zmărăndescu sunt ceilalți doi noi concurenți, care vor intra în concurs pentru Războinici, respectiv Faimoși. Cei doi sunt cunoscuți publicului.

Toate detaliile despre Alina Radi, fosta iubită de milionar celebru puteți citi AICI

Toate detaliile despre Mihai Zmărăndescu și scandalul cu tatăl său, Cătălin Zmărăndescu puteți citi AICI

Cine va pierde astăzi IMUNITATEA

Viperele Vesele a spus și cine se va impune în duelul de astăzi pentru imunitate. Mai mult de atât, are și un mesaj dur pentru PRO TV.

@viperele___vesele
Jocul de luni, jocul pentru imunitate, la Survivor România 2023, va fi câștigat de Faimoși, cu scorul de 10-8.
Asa cum va anuntasem sambata, în exclusivitate, Mihai Zmarandescu și Crina Abrudan se vor alătura echipei Faimosilor, Alina Radi și Eduard Gogulescu se vor alătura echipei Războinicilor.
Luciana și Andrei Krisan câștiga colanele de imunitate.
În Consiliul de nominalizare, Alexandra Porkolab este propunerea de nominalizare colectivă a echipei Războinicilor, Luciana o nominalizează pe Alexandra Ciomag și Andrei Krișan o nominalizează pe Codruța.
P.S. Un mesaj pentru ProTV: mai ușor cu pianul pe scări, când vine vorba de amenințări la adresa paginii noastre! 😏
Cu acest prilej, ne manifestăm disponibilitatea de a lua parte prin videoconferință la ședințele acelea lungi și dese de lucru, care au ca temă informațiile postate de pagina de instagram Viperele Vesele. 🤣😏
@viperele___vesele

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult
Articole recomandate