News

Surpriză imensă! Cine va urca în această seară pe scena Românii au talent? Andra va rămâne mască: nu se aștepta la așa ceva

Surpriză imensă Cine va urca în această seară pe scena Românii au talent Andra va rămâne mască nu se aștepta la așa ceva
17 mart. / 10:44

E vineri, e final de săptămână, deci e momentul să ”evadăm din monotonia vieții”. Rețeta perfectă pentru a face acest lucru este ca de la 20:30, televizoarele să fie pornite pe PRO TV pentru cea de-a noua ediție a celui mai iubit show de divertisment din țară. Ca de fiecare dată, se va lăsa cu ”explozie de energie și bună dispoziție”, se va lăsa cu oameni care cred în talentul lor și care își doresc să-l arate întregii țării. Toate acestea pentru că la Românii au talent există… ”oamenii care visează mare, care au dorința de a schimba lumea”.

Artiști. Visători. Muncitori. Cei care și-au găsit curajul să lase emoția acasă sau măcar în culise și să pășească pe scenă. Cei care speră ca într-o zi lumina reflectoarelor să le devină cea mai cunoscută rază pe care o văd în cariera lor. Ei vor trece în această seară pe la Pavel și Smiley, le vor lăsa câteva din trăirile care-i caracterizează și apoi vor ajunge în fața juraților, Andi Moisescu, Andra, Dragoș Bucur și Mihai Bobonete, pentru a arăta că au ceea ce trebuie și că merită cei 4 de DA sau golden buzz-ul care-i duce direct în semifinale.

Cine va urca în această seara pe scena de la Românii au talent

Are 39 de ani, o înălțime de peste 1.90m și a făcut parte din lotul național de baschet. A fost nevoită să renunțe la sportul care o pasiona în urma unei operații la genunchi și asta a durut-o extrem de tare când a văzut cum colegele ei continuau să joace. Dar și-a admis soarta: ”Ține de noroc” și a mers mai departe. Diseară, va urca pe scenă pentru a cânta și a demonstra că poate fi campioană și în alte domenii, chiar dacă acum are un job obișnuit, într-un call center. Ce reacții va stârni, aflăm curând. Andra va rămâne mască și va fi cea mai uimită.

După ce a rămas fără mamă, la 9 ani a ajuns și într-un centru de plasament din Brăila. Și-a văzut tatăl foarte rar, dar nu a simțit că l-a susținut nici măcar moral. ”Acasă e bunica”, după cum simte să spună. Un tânăr de 23 de ani, din Craiova, bijutier, este decis să se ia la trântă cu soarta și să arate că poate să treacă peste toate provocările vieții. Ce moment a pregătit și ce îi vor spune jurații, descoperim în câteva ore.

De la o academie de arte marțiale la un concurent care a terminat liceul de marină și a devenit expert în arta tatuajelor. De la un instrumentist înscris de fiul lui pentru a demonstra cât este de talentat la o tânără care vrea să impresioneze și să-și schimbe viața. Toți cei care au crezut în ei se vor regăsi în fața publicului!

Concurenții sunt gata, să înceapă aplauzele! Nu ratați noua ediție a sezonului #13magic, Românii au talent, la PRO TV. Emisiunea poate fi urmărită în avans pe VOYO!

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult
Articole recomandate