News

Am aflat deja cine va fi eliminat de la Survivor România săptămâna aceasta. Alexandra Ciomag în prim plan. Probleme mari la Războinici (SURSE)

Am aflat deja cine va fi eliminat de la Survivor România săptămâna aceasta. Alexandra Ciomag în prim plan. Probleme mari la Războinici SURSE

Survivor România trece la un alt nivel. După ce echipele Faimoșilor și Războinicilor au fost decimate fie de accidentări, fie de eliminări făcute de public, patru noi concurenți vor intra în competiție. Contul anonim de Instagram Viperele Vesele a anunțat deja numele lor.

Este vorba despre Alina Radi, fosta iubită a unui milionar celebru (DETALII AICI) și Eduard Gogulescu, care se vor alătura Războinicilor și de Mihai Zmărăndescu (DETALII AICI) și Crina Abrudan care vor intra la Faimoși.

Până atunci, însă cele două echipe se vor duela într-un nou joc pentru imunitate. Competiția va fi foarte strânsă, dar tot Viperele Vesele ne-a anunțat deja și rezultatul. Faimoșii se impun cu 10-8 și vor pleca liniștiți în camp.

Cine sunt Războinicele propuse pentru eliminare

În schimb la Războinici se va lasă cu multe conflicte. Luciana și Andrei Krișan vor câștiga colanele de imunitate personală și îi vor nominaliza pe Alexandra Ciomag și Codruța Began, iar Alexandra Porkolab va fi propunerea colectivă a echipei. Ținând cont că aceasta are probleme de sănătate, probabil ea va ieși din show.

Alexandra Ciomag a fost în prim plan și la ultimul consiliu. Atunci Andreea Moromete a propus-o pe motiv că tânăra în vârstă de 20 de ani este prea gălăgioasă și râde prea mult. Cu toate că ea s-a dovedit a fi o foarte bună sportivă, iată că fetele din echipa ei vor să scape de ea. Faptul că este și cea mai frumoasă Războinică din concurs poate influența votul colegelor sale.

Codruța Began este nominalizată constant încă de când a început sezonul 4 Survivor România, dar a fost mereu salvată de public. Probabil același lucru se va întâmpla și acum.

Viperele Vesele, acuzații la adresa PRO TV

@viperele___vesele
„Jocul de luni, jocul pentru imunitate, la Survivor România 2023, va fi câștigat de Faimoși, cu scorul de 10-8.
Asa cum va anuntasem sambata, în exclusivitate, Mihai Zmarandescu și Crina Abrudan se vor alătura echipei Faimosilor, Alina Radi și Eduard Gogulescu se vor alătura echipei Războinicilor.
Luciana și Andrei Krisan câștiga colanele de imunitate.
În Consiliul de nominalizare, Alexandra Porkolab este propunerea de nominalizare colectivă a echipei Războinicilor, Luciana o nominalizează pe Alexandra Ciomag și Andrei Krișan o nominalizează pe Codruța.

P.S. Un mesaj pentru ProTV: mai ușor cu pianul pe scări, când vine vorba de amenințări la adresa paginii noastre! 😏
Cu acest prilej, ne manifestăm disponibilitatea de a lua parte prin videoconferință la ședințele acelea lungi și dese de lucru, care au ca temă informațiile postate de pagina de instagram Viperele Vesele”. 🤣😏
@viperele___vesele

Rămâne de văzut dacă marți vor câștiga Războinicii pentru a avea un consiliu similar, cu cel precedent când publicul a avut de ales între șapte concurenți, patru Faimoși și restul din echipa albastră.

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult
Articole recomandate