News

Surpriză de proporții la Antena 1! Concurentul de la America Express care vine la Chefi la Cuțite după plecarea lui chef Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu

Surpriză de proporții la Antena 1 Concurentul de la America Express care vine la Chefi la Cuțite după plecarea lui chef Sorin Bontea Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu

Fanii emisiunii Chefi la cuțite au fost tare supărați atunci când au aflat că Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au părăsit formatul. După plecarea celor trei chefi, o nouă personalitate vine în emisiune.

Cătălin Țociu, fiul cunoscutului Romică Țociu, s-a făcut remarcat prin participarea sa la emisiunea „America Express„, iar acum urmează să facă trecerea la un nou proiect important în televiziune.

Tânărul de 26 de ani a căzut la înțelegere cu Antena 1 pentru a apărea la  „Chefi la cuțite”, emisiune devenită cunoscută în peisajul televiziunii românești, mai ales după plecarea din show a celor trei jurați, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

Anunțul a fost făcut de Cătălin Țociu în cadrul unui podcast al Giuliei Anghelescu, unde a vorbit despre noua sa aventură în televiziune.

„Voi apărea la Chefi la cuțite! Am fost în America Express, cum să nu mă duc și la Chefi la cuțite? Păi, asta cu chefii e pistol cu apă pentru mine după ce am fost la America Express! Mi-a plăcut enorm la America Express, doar că trebuie să recunosc că mi-am luat puțină țeapă. Nu e nimic din ce se vede la TV, dar nimic!”, a dezvăluit Cătălin Țociu.

Cătălin Țociu este pasionat de bucătărie

Cătălin, pasionat de bucătărie încă din copilărie, are 26 de ani și este cunoscut pentru abilitățile sale culinare, în special în prepararea pizzei.

„Eu am avut pasiunea asta de mic, dar fiind un tip timid mi s-a părut o responsabilitate mare să intru într-o bucătărie să faci mâncare, să o livrezi unei persoane și să o consume acea persoană. Am început ușor-ușor, am făcut școala de pizza, am lucrat și am văzut că e bine. Copiilor mei le place cel mai mult pizza făcută de mine”, a adăugat el.

Romică Țociu, în vârstă de 61 de ani, își dorește ca fiul său să concureze în lumea culinară și să ajungă chiar în juriul emisiunii „Chefi la cuțite”

Bogdana Costin abia a terminat studiile Facultății de Jurnalism și este la prima experiență în media. Este foarte pasionată de scris și își dorește să vină cu plus valoare pentru cititorii ... citește mai mult
Articole recomandate