News

Surpriza anului la Românii au talent! Ce vor anunța chiar în seara aceasta Andra și Mihai Bobonete. Decizia este finală

Surpriza anului la Românii au talent Ce vor anunța chiar în seara aceasta Andra și Mihai Bobonete. Decizia este finală

În urmă cu o săptămână, primii 12 semifinaliști ai sezonului au urcat pe scenă și au oferit prestații senzaționale care i-au făcut atât pe jurați, cât și pe cei prezenți în sală să aplaude în picioare. Astăzi, emoțiile ating din nou cote înalte pentru ceilalți concurenți care vor încerca să le demonstreze celor de acasă că merită calificarea în marea finală, de săptămâna viitoare. Este vremea pentru un nou spectacol de neratat Românii au talent!

În doar câteva ore, dintre cei 12 eroi ai serii, doar 5 se vor califica direct în marea finală de pe 31 mai, în urma votului celor de acasă. Apoi, la finalul ediției, cei patru jurați vor alege unul dintre cei care nu au fost votați de public și îi vor oferi un wild card. Acesta va completa tabloul marei finale care va cuprinde 11 concurenți.

Tot în această seară, Andi, Andra, Dragoș Bucur și Mihai Bobonete vor face două noi alegeri pentru premiul de originalitate. Aceștia li se vor adăuga celor anunțați săptămâna trecută și vor putea fi susținuți online, după startul votului!

În această seară, românii își pot vota favoriții prin SMS la numărul 1444 (tarif 0.48 euro, TVA inclus, valabil în rețelele Telekom, Orange, Vodafone și Digi Mobil), după START VOT, folosind codurile care vor fi afișate pe ecran în timpul emisiunii. Sms-urile pot fi trimise doar pe teritoriul României, acest serviciu nu este disponibil în afara țării. Totodată, telespectatorii vor putea vota și online pe voteaza.protv.ro, chiar și dacă nu se află în țară.

Seara va fi, și de această dată, încărcată de emoții și momente de neuitat. Lista semifinaliștilor Românii au talent îi aduce la start pe: Ana Nuță, Anastasiia Beaumont, Ansamblul Hecenii, Carla Munteanu, Corul Regal, Cristian Ciaușu, Dora Debreczeni, Iustin Cazacu, Lukas Urdea, Quim Moya, Sergiy Mishchurenko și Villia.

Ediția Românii au talent din această seară poate fi urmărită live pe PRO TV și VOYO!

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult
Articole recomandate