News

Surpriza anului! Andreea Bălan o înlocuiește pe Delia în juriul iUmor? Am aflat ce pregătește Antena 1. Detalii din culise

Surpriza anului Andreea Bălan o înlocuiește pe Delia în juriul iUmor Am aflat ce pregătește Antena 1. Detalii din culise

Andreea Bălan este vedeta momentului la Antena 1. Vedeta este concurentă la America Express, împreună cu Andreea Antonescu și în jurul ei se întâmplă cele mai interesante momente de emisiune. Audiența este foarte bună, astfel că producătorii au decis să o includă și în alte producții pentru a testa cifrele pe care prezența acesteia le generează.

Andreea Bălan a fost invitată la iUmor, chiar în juriu, dar ca invitat special. Ea s-a așezat alături de Delia, care la rândul ei a recunoscut că ar accepta să plece la America Express, dar numai alături de soțul său, Răzvan, care din păcate nu vrea să se desprindă de tabletă și telefon.

În ultima perioadă, cei de la Antena 1 au încercat să vină cu ceva noutăți pentru public, urmând exemplul celor de la PRO TV care au testat diverse formule. Așa că nu este exclus că în curând Delia să dispară din prim plan, mai ales că aceasta nu a mai ieșit în evidență cu nimic în ultima vreme.

Mihai Bendeac a fost înlocuit definitiv în juriul iUmor, mai întâi cu Costel Bojog, iar acum pentru noul sezon cu Cătălin Bordea și Nelu Cortea, despre care se spune că ar fi câștigătorii America Express.

Delia dispare de la iUmor?

Este posibil ca în viitor și Delia să dispară din juriu, iar o posibilă înlocuitoare ar fi Andreea Bălan. Fanii nu sunt deloc entuziasmați de schimbare și asta pentru că deși generează audiență, artista este percepută ca o femeie destul de rea și glacială, ori pentru o emisiune de umor este nevoie de ceva mai multă deschidere.

Rămâne de văzut ce decizie vor lua șefii de la Antena 1 în cele din urmă. Momentan, acest sezon va fi jurizat de Cheloo, Delia, Cătălin Bordea și Nelu Cortea.

De precizat că în urmă cu ceva timp, Delia s-a plâns de postul ei de jurat la iUmor, spunând că a ajuns să aibă probleme la spate din cauza faptului că trebuie să stea pe scaun ore în șir pentru a-i asculta pe concurenți.

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult
Articole recomandate