News

Începe iUmor cu un nou juriu! Mihai Bendeac și Costel Bojoc, înlocuiți încă din vară. Ce se întâmplă cu Delia și Cheloo

Începe iUmor cu un nou juriu Mihai Bendeac și Costel Bojoc înlocuiți încă din vară. Ce se întâmplă cu Delia și Cheloo

Un nou sezon iUmor urmează să înceapă în curând, mai exact pe 11 februarie. Precedentul a fost marcat de absența lui Mihai Bendeac, care după ce s-a certat cu echipa de producție și cu Cheloo a decis să nu mai vină la filmări, deși se afla sub contract. Deși fanii sperau într-o revenire a acestuia, cei de la Antena 1 nu au dorit să mai riște alt circ.

Costel Bojoc l-a înlocuit pe Mihai Bendeac pentru restul sezonului cu numărul 13, dar nici el nu a lăsat o impresie prea bună, așa că a fost nevoit să părăsească show-ul.

Cătălin Bordea și Nelu Cortea vor fi noii jurați iUmor. Cei doi sunt în prezent concurenți la America Express, dar sursele ReviewPeBune.ro spun că de fapt ei vor fi și marii câștigători ai show-ului. În marea finală le vor învinge pe Andreea Bălan și Andreea Antonescu, iar pe locul 3 se vor clasa Doina Teodoru și chef Cătălin Scărlătescu.

Ce spun Nelu Cortea și Cătălin Bordea despre rolul de jurați la iUmor

„Mă simt foarte bine aici, e o onoare pentru mine să fac parte din acest show! Diferența între concurent și membru al juriului este de la cer la pământ! Fiind în juriu, îmi dau seama şi ce simt concurenții când nu le iese materialul, toate gândurile care le trec prin cap… este un moment cumplit! Delia şi Cheloo sunt surprinzător de primitori, iar cu Baby (Cătălin Bordea – n.r.) nu cred că mai e cazul să spun că mă ştiu de foarte multă vreme şi că facem foarte multe lucruri împreună – avem show-uri împreună în fiecare weekend, avem turnee, este nașul fiului meu“, a spus Nelu Cortea.

„În primul rând, mă bucur să fiu în acest proiect, în al doilea rând, mă bucur să fiu alături de colegul meu, pentru că îmi dă o oarecare relaxare. Dar, și pe Delia, și pe Cheloo îi cunosc de mult timp și nu mă tem de ei, ci de concurenți, pentru că știu celelalte sezoane și este un show total imprevizibil. Dar… îmi fac rugăciunea de dimineață, meditații și sper să trec cu bine“, a completat și Cătălin Bordea.

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult
Articole recomandate