News

Sunt probleme imense la PRO TV! Ce s-a întâmplat cu Sebastian Dobrincu și Vica Blochina după participarea la Survivor România? Informații secrete au fost făcute publice

Sunt probleme imense la PRO TV Ce s-a întâmplat cu Sebastian Dobrincu și Vica Blochina după participarea la Survivor România Informații secrete au fost făcute publice

Sezonul 4 al reality show-ului Survivor România se încheie săptămâna aceasta. Cei de la PRO TV așteptau audiențe record, dar au ajuns în situața să reducă orele de difuzare din cauza rivalilor de la Antena 1, care i-au devansat atât cu America Express, cât și cu Chefi la Cuțite. Ediția aceasta nu s-a bucurat de succesul obișnuit, așa că rămâne de văzut dacă emisiunea va mai reveni și la anul.

Așa cum ne-a obișnuit deja, Viperele Vesele a oferit din nou informații secrete, care i-au înfuriat la maxim pe producători. Pe lângă faptul că deja a publicat numele următoarei eliminare, care va fi Alexandra Porkolab, a mai arătat și ce se întâmplă în spatele ușilor închise.

Mai mult decât atât, spre Republica Dominicană nu vor mai zbura Sebastian Dobrincu, Maria Constantin și Vica Blochina. Toți cei trei au considerat că nu merită efortul unei deplasări atât de dificile doar pentru finala Survivor România, care pare să nici nu mai prezinte un interes atât de ridicat pentru public.

În semifinale ajung așadar patru nume la care puțini se așteptau: Carmen Grebenișan, Dan Ursa, Alexandra Ciomag și Andrei Krișan. Lupta se dă între primii doi, dar surprize pot să apară.

Informații secrete publicate de Viperele Vesele. Producătorii Survivor România au luat foc

@viperele___vesele

„În data de 22.05.2023, foștii concurenți ai emisiunii Survivor România 2023 se deplasează în Republica Dominicană, pentru semifinala și finala emisiunii.

Nu vor lua parte la acesta scurtă excursie, de doar 3 zile: Vica, Maria Constantin si Sebastian Dobrincu.
Respectandu-vă dorința exprimată de a mai afla niște detalii din culisele acestei emisiuni, vă informăm că, atât în camp, cât și în fake camp (locul unde dorm concurenții după consilii, dacă acele consilii depășesc ora 17.00), există doar câte o singură cameră fixă, legată de un pom, care captează sunetul și imaginile DOAR din zona respectivă, cameră care surprinde, de altfel, și SINGURELE discuții/certuri/scandaluri reale din această emisiune. Așadar, singurele imagini și discuții neregizate sunt cele care au loc în baracă.

Orice discuție „surprinsă” pe plajă, în apă, în junglă, pe sau sub un palmier, oriunde pe insulă, în afara zonei barăcii, reprezintă, asa cum și producătorii o numesc, fake reality.

Dacă producătorii sesizează pe imaginile camerei fixe că au existat discuții între concurenți, se trimite o echipa de filmare și se reiau acele discuții/certuri/scandaluri, spunându-li-se concurenților „Certați-vă, din nou, filmăm fake reality”, chiar dacă, de multe ori, concurenții se și împacau, până la venirea echipei de filmare.

Evident, intensitatea acestui tip de discuții, după 2-3-4-5 duble, nu mai poate fi aceeași, iar spontaneitatea – nici atât.
Producătorii pun presiune pe concurenți, spunându-le constant că filmările fake reality sunt foarte slabe și îi încurajează să se certe, prin oferirea de mâncare.

Spre exemplu, cearta dintre Vica și Bianca, o ceartă care, după mai multe duble, a ieșit foarte bine, în opinia producătorului Guney, absolut toți concurenții, din ambele echipe, au fost recompensați cu câte o caserola de cartofi prăjiți și sandwichuri.
Să ne mai mirăm că unii concurenți au părăsit emisiunea Survivor cu multe kilograme în plus, cu gușă, pulpițe și burtici de natură a te face să te întrebi dacă acestea din urmă sunt cu ochi sau fără?!”

@viperele___vesele

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult
Articole recomandate