News

Motivul real pentru care Ștefania Stănilă va fi eliminată de la Survivor România chiar azi. Ce se va întâmpla cu Alexandra Ciomag

Motivul real pentru care Ștefania Stănilă va fi eliminată de la Survivor România chiar azi. Ce se va întâmpla cu Alexandra Ciomag

Mai este foarte puțin până la finalul sezonului 4 al reality show-ului Survivor România. În cursă au mai rămas doar două Faimoase, Ștefania Stănilă și Carmen Grebenișan și patru Războinici, Andrei Krișan, Dan Ursa, Alexandra Ciomag și Alexandra Porkolab. În aceasta seară publicul își va lua rămas bun de la încă un concurent sau mai bine zis concurentă.

Viperele Vesele a publicat deja rezultatele. Jocul de comunicare din această seara va fi câștigat de Andrei Krișan și asta fără să mai joace finala cu Ștefania Stănilă, care s-a accidentat. Din acest motiv ea va și pleca acasă, chiar dacă aparent telespectatorii sunt cei care au decis asta.

Viperele Vesele a dezvăluit că Alexandra Ciomag a fost protejată de producătorul șef de la Survivor România, turcul Guney încă de la preselecții și că toată emisiunea e a avut un rol. Într-adevăr este surprinzătoare evoluția ei, mai ales că pe rețelele de socializare nu se bucură de prea mare susținere.

Cine va câștiga trofeul Survivor România

Andrei Krișan merge mai departe în concurs și începe să devină un pretendent la trofeu. Dan Ursa, dat de toți specialiștii drept câștigător al sezonului 4 a început să nu mai fie atât de sigur de locul lui.

Carmen Grebenișan are și ea mari șanse să devină câștigătoarea Survivor România, fiind concurenta cu cel mai mare potențial din punct de vedere al imaginii. Și cum PRO TV are nevoie de o vedetă nouă în peisaj, există posibilitatea ca ea să fie preferata producătorilor și implicit a publicului.

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult
Articole recomandate