News

DIGI RCS-RDS oferă gratuit clienților acest serviciu intens folosit. Nu mai trebuie să plătiți, dar oferta este limitată. Ce trebuie să faceți rapid pentru a beneficia de ea

DIGI RCS-RDS oferă gratuit clienților acest serviciu intens folosit. Nu mai trebuie să plătiți dar oferta este limitată. Ce trebuie să faceți rapid pentru a beneficia de ea

DIGI RCS-RDS știe cum să își facă clienții fericiți. Gigantul în telecomunicații vine cu o ofertă de nerefuzat valabilă în următoarea perioadă.

Pentru a capta noi clienți, DIGI RCS-RDS lansează o ofertă destul de interesantă. Vorbim despre un internet la viteză mare, dar și despre un router pe măsură.

Practic, cei de la DIGI RCS-RDS vin cu două abonamente la internet, FiberLink 500, care costă 30 de lei pe lună și îți garantează o viteză de download de până la 500 Mbps și una minimă de 200 Mbps. De asemenea, clienții mai beneficiază și de 20 GB spațiu de stocare în cloud.

Ce prețuri mai percepe operatorul și care sunt oportunitățile gratuite? Cei care vor să se bucure de un internet cu adevărat fabulos, din orice colț al camerei, pot opta pentru abonamentul Fiberlink 1000.

Acesta costă doar 40 de lei, iar conform ofertei DIGI RCS-RDS promite o viteză maximă de download de 940 Mbps, cu viteza minimă de 200 Mbps, respectiv 450 Mbps pe upload.

Ofertele DIGI RCS-RDS pentru clienții noi și vechi

Totuși mai trebuie spus și că cel mai nou avantaj al FiberLink 1000 este faptul că vine la pachet cu un router Mesh WiFi 6 de ultimă generație complet gratuit.

Practic DIGI RCS-RDS le oferă clienților un router fabulos, pentru zero lei, de care pot profita la maxim. Și ce este cel mai interesant este că acest router permite împerecherea între alte modele de acest tip.

Drept urmare, oricine poate avea o rețea WiFi care să funcționeze la capacitate maximă. Iar pentru orice alte detalii, cei de la DIGI RCS-RDS le stau la dispoziție clienților.

Să nu uităm că gigantul în telecomunicații vine constant cu numeroase oferte, extrem de tentante. Astfel, clienții au de unde alege dacă sunt la curent cu ultimele anunțuri. Ca să nu mai vorbim că prețurile sunt și ele cât se poate de atractive.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate