News

Sorana Cîrstea o îngroapă definitiv pe Simona Halep. Sportiva este oficial terminată. Ion Țiriac, gestul care spune totul

Sorana Cîrstea o îngroapă definitiv pe Simona Halep. Sportiva este oficial terminată. Ion Țiriac gestul care spune totul

Nu mai este foarte mult și se va ajunge la un an de pauză pentru Simona Halep, fără ca măcar să fie accidentată. Aceasta nu a mai jucat niciun meci oficial din luna august, când a pierdut la US Open chiar din primul tur. Deși era calificată la Turneul Campioanelor, ea nu a vrut să mai joace nici acolo, iar în luna octombrie au venit acuzațiile de dopaj.

Simona Halep a și divorțat în luna septembrie, s-a operat la nas și se pregătea să se mute definitiv în Franța, pentru a fi mai aproape de antrenorul ei, Patrick Mouratoglou. În tot acest context, a venit și suspendarea ei, care s-ar putea prelungi foarte mult. Este clar că românca nu poate scăpa fără suspendare, iar cea mai mică ar fi de un an, însă sunt puțini care merg pe această variantă.

Deși Ion Țiriac i-a luat apărarea, acum pare că miliardarul a înțeles că Simona Halep nu prea mai are viitor în tenis și s-a îndreptat spre Sorana Cîrstea. Până acum nu s-a apropiat deloc de aceasta, deși este iubita fiului său de ani buni.

Ion Țiriac, mișcarea cu care arată că Halep este terminată

Este pentru prima dată când miliardarul vine la antrenamentul Soranei Cîrstea și chiar se implică activ. Până acum făcea asta doar pentru Simona Halep. Asta arată cumva și faptul că fostul lider mondial nu prea mai are șanse de a-și reface cariera în tenis.

Sorana Cîrstea a depășit-o deja pe marea ei rivală în clasamentul WTA și nu a dorit să dea nicio declarație favorabilă Simonei Halep, mai ales că acum toată atenția fanilor este îndreptată către ea.

Irina Begu și-a arătat susținerea față de prietena sa și speră să aibă parte cât mai repede de proces. Însă și ea a fost rezervată în declaratții și asta pentru că nimeni nu vrea să supere ITIA și să-i devină apoi victimă.

Singurul care face afirmații puternice despre orice fără să-l intereseze este Ion Țiriac și cu siguranță a sfătuit-o și pe Sorana Cîrstea să rămână tăcută și să profite de faptul că este acum cea mai populară jucătoare de tenis din România și că sponsorii Simonei Halep ar putea veni către ea.

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult
Articole recomandate