News

După Simona Halep, veste tristă și despre Sorana Cîrstea. Sportiva are probleme mari

După Simona Halep veste tristă și despre Sorana Cîrstea. Sportiva are probleme mari

În urmă cu mai bine de zece ani, Sorana Cîrstea era considerată cea mai talentată jucătoare din România și toate atenție era îndreptată asupra ei. Treptat, Simona Halep a început să câștige teren și a ajuns chiar și numărul 1 mondial. În prezent, ea trăiește un adevărat coșmar după ce a fost acuzată de dopaj.

Procesul ei s-a amânat pentru a treia oară, iar verdictul său continuă să întârzie. În tot aceset timp, fanii tenisului și-au pus toate speranțele în performanțele Soranei Cîrstea, care a avut două săptămâni de vis în SUA, reușin două turnee WTA 1000 foarte bune acolo, sferturi de finală și semifinale.

Trecerea pe zgură nu a fost de bun augur. Deși în trecut, pe această suprafață înregistra cele mai bune rezultate, acum Sorana Cîrstea nu pare să reușească să-și găsească ritmul. A și avut ghinion la tragerea la sorți, dar și la Madrid și la Roma a ieșit din competiție în turul 2.

Probleme mari pentru Sorana Cîrstea

Pentru a-și redresa jocul, ea s-a înscris la un turneu mai mic, pe care l-a și câștigat. Dar a jucat împotriva unor tenismene în afara Top 100. Înainte să-și facă debutul la Roland Garros, Sorana s-a înscris și la Strasbourg, turneu unde în anul 2021 ajungea până în finală.

Și aici a pierdut tot devereme, chiar din turul 1, așa că veștile sunt triste pentru româncă. Ea va debuta curând la Roland Garros fără prea multe speranțe, ținând cont că nu a reușit să aibă un joc constant pe zgură.

În prezent, Sorana Cîrstea se află pe locul 31 WTA, dar cea mai bine clasată româncă este Irina Begu, pe 27.

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult
Articole recomandate