News

Serialul de pe Netflix care se va juca intens cu mintea ta! Este în trending în toate țările din lume. Trebuie neapărat să-l vezi

Serialul de pe Netflix care se va juca intens cu mintea ta Este în trending în toate țările din lume. Trebuie neapărat să-l vezi

Se poate să fi văzut deja acest serial de pe Netflix, mai ales că recent a apărut și un sezon nou. Există zvonuri că s-ar putea să apară un nou sezon, însă dacă nu l-ai văzut până acum ar trebui să îi dai o șansă. Este pe locul 2 în preferințele românilor.

Netflix arată mereu care seriale merită văzute și asta pentru că unele sunt notate ca făcând parte din clasamentul top 10 seriale. De această dată, printre locurile fruntașe se numără și serialul Black Mirror, un serial care face ravagii atât în România, cât și la nivel internațional. Oamenii sunt înnebuniți după acest serial, însă despre ce este vorba?

Black Mirror, un serial antologic din Marea Britanie și SUA, se desfășoară într-o lume care seamănă foarte mult cu a noastră, dar cu elemente la care te aștepți mai puțin. Serialul de pe Netflix explorează repercusiunile potențiale și consecințele neintenționate ale tehnologiilor moderne care se întorc împotriva creatorilor lor. Fiecare episod prezintă o realitate unică și prezintă personaje distincte care se confruntă cu diverse forme de tehnologie care a luat-o razna.

Seria se concentrează pe explorarea introspectivă a fațetelor întunecate ale naturii umane și ale societății. Ea realizează acest lucru prin tema centrală a tehnologiei, care îi conferă un strat secundar de semnificație. „Oglinda neagră” simbolizează ecranele omniprezente care ne guvernează existența. Inspirându-se din fenomene contemporane precum fascinația generalizată pentru show-urile de talente de la televizor și influența profundă a rețelelor sociale și a smartphone-urilor asupra vieții noastre de zi cu zi, spectacolul extrapolează modul în care aceste fenomene ar putea evolua în viitor. Fiecare episod prezintă o narațiune unică cu protagoniști diverși și examinează o temă distinctă.

Ar putea apărea un nou sezon pe Netflix

Deși nu a existat un anunț oficial din partea Netflix cu privire la reînnoirea Black Mirror pentru cel de-al șaptelea sezon, există indicii care sugerează cu tărie că serialul antologic va reveni. Cu toate acestea, momentul exact al lansării rămâne incert. În special, sezonul 6 a avut recent premiera pe 15 iunie, marcând un decalaj de patru ani de la lansarea sezonului 5, care a avut loc pe 5 iunie 2019.

Datorită naturii autonome a fiecărui episod din Black Mirror, viitorul rămâne incert și nu putem decât să speculăm cu privire la ceea ce ne așteaptă. Cu toate acestea, un lucru pe care îl putem reține de la Charlie Brooker, creatorul serialului, sunt comentariile sale anterioare cu privire la modul în care a abordat sezoanele trecute, inclusiv sezonul 6.

În timpul unui interviu cu Tudum, Brooker și-a împărtășit gândurile, declarând: „Pentru acest sezon, am contestat în mod intenționat unele dintre ipotezele mele fundamentale și am zguduit lucrurile”.

Această perspectivă oferă o privire în mentalitatea sa creativă și face aluzie la evoluții potențial neașteptate și intrigante în sezonul următor.

„Prin urmare, de data aceasta, pe lângă unele dintre cele mai cunoscute tropi Black Mirror, avem și câteva elemente noi… pentru a extinde parametrii a ceea ce înseamnă „un episod Black Mirror”. Toate poveștile sunt în continuare în ton cu Black Mirror până la capăt – dar cu niște oscilații nebănuite și mai multă varietate decât oricând„, a continuat el.

Bogdana Costin abia a terminat studiile Facultății de Jurnalism și este la prima experiență în media. Este foarte pasionată de scris și își dorește să vină cu plus valoare pentru cititorii ... citește mai mult
Articole recomandate