News

Cel mai tare film de pe Netflix la ora actuală! I-a șocat pe mulți abonați, iar povestea este una cu un deznodământ ”periculos”

Cel mai tare film de pe Netflix la ora actuală I-a șocat pe mulți abonați iar povestea este una cu un deznodământ periculos

Pe Netflix există un nou film care a reușit să atragă numeroși abonați. Nu este o peliculă nouă, dar Dup mai bine de 5 ani de la lansare, continuă să fie vizionată.

Filmul de pe Netflix este unul cu o poveste impresionantă. Abonații văd obsesii, limite depășite, dar și o luptă între viață și moarte cu răsturnări de situație.

Este vorba despre Flatliners, tradus în limba română Linia morții, lansat în  anul 2017. Povestea filmului o reprezintă atitudinea a cinci studenți la Medicină. Aceștia sunt obsedați de misterele care se află dincolo de limita vieții.

Drept urmare, iau decizia de a se implica într-un experiment cât se poate de periculos. Ce înseamnă asta? Timp de o oră și 50 de minute, aceștia aleg să-și oprească inima pentru o perioadă scurtă de timp.

Fiecare dintre ei trăiește o experiență la limita dintre viață și moarte, care le arată ce poate fi în lumea de apoi. Iar lucrurile nu se termină aici, pentru că studenții ajung în fața unor experimente mult mai riscante.

Filmul de pe Netflix cu o poveste periculoasă

De asemenea, dincolo de asta, studenții respectivi ajung să experimente efectele paranormale ale trecerii dincolo de moarte. Chiar producătorul filmului spune că a obținut exact ceea ce și-a dorit prin această peliculă.

„Noi toţi ne-am dori să ştim ce se va întâmpla cu noi după ce murim, dar unele lucruri e mai bine să nu le aflăm,” a declarat la un moment dat producătorul filmului de pe Netflix care merită vizionat, Laurence Mark, notează cinemagia.ro.

La rândul său, un alt regizor spune că abonații Netflix vor putea vedea o călătorie spre necunoscut, iar finalul poate fi unul cu adevărat neașteptat.

„Linia morţii reprezintă o călătorie în necunoscut, un fel de ultim mister ce aşteaptă să fie descoperit. Ideea de a muri puţin pentru a afla ce e dincolo de moarte şi de a încerca să te întorci la viaţă, cu ajutorul prietenilor tăi, pentru a le furniza informaţii cerebrale despre lumea de dincolo, este extraordinară”, a completat regizorul Niels Arden Oplev.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate