News

Serialul de pe Netflix care nu te mai lasă să dormi. Are deja milioane de vizualizări. Toți abonații au căzut pe gânduri după ce l-au văzut

Serialul de pe Netflix care nu te mai lasă să dormi. Are deja milioane de vizualizări. Toți abonații au căzut pe gânduri după ce l-au văzut

Pe Netflix există numeroase filme și seriale pentru oricine. Un serial însă s-a făcut remarcat și continuă să fie unul dintre cel mai apreciat dintre toate.

Serialul de pe Netflix este deosebit, aduce constant noutăți, răsturnări de situație, dar și surprize. Tocmai din acest motiv, după numeroase sezoane, fanii așteaptă cu nerăbdare continuare.

Este vorba despre celebrul serial de pe Netflix Black Mirror, care în curând aduce un nou sezon. Este unul dintre cele mai bune seriale care nu te mai lasă să dormi deloc.

Mulți abonați au căzut pe gânduri după ce l-au văzut. Asta pentru că fiecare episod este de sine stătător, dar toate se ocupă într-o formă sau alta de escaladarea tehnologiei în epoca noastră modernă.

De-a lungul celor cinci sezoane, Black Mirror a explorat o gamă largă de teme diferite. De la rezistența și prăbușirea relațiilor romantice în episoade precum „San Junipero” și „Hang the DJ”,  până la efectele persistente ale durerii în „Be Right Back”, pericolele social media în „Nosedive” și a mers în multe direcții diferite.

Serialul de pe Netflix care ia o întorsătură neașteptată

Totuși, în esența sa, Black Mirror este un serial despre lumea alimentată de tehnologie în care trăim, cum am ajuns aici și unde ne încadrăm în ea.

Iar un alt serial de pe Netflix care te pune pe gânduri este Maniac. Doi străini care se întâlnesc atunci când se înscriu la un studiu farmaceutic misterios. Procesul, care se desfășoară pe parcursul a doar trei zile, îi pune la încercare pe cei doi, care pornesc într-o serie de călătorii subconștiente prin diferite lumi, genuri și identități.

Totul se întâmplă în numele studiului, însă situațiile în care se ajung cei doi șut unele la care nu te-ai i gândit vreodată. Astfel, dacă vrei să fii pus în dilemă și vrei să vezi ceva spectaculos, acest serial ar putea fi alegerea perfectă.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate