News

Serialul de doar 10 episoade de pe Netflix care a ajuns numărul 1 pe toată planeta. Are sute de milioane de vizualizări și a ajuns în top inclusiv în România

Serialul de doar 10 episoade de pe Netflix care a ajuns numărul 1 pe toată planeta. Are sute de milioane de vizualizări și a ajuns în top inclusiv în România
16 mai / 17:00

Platforma Netflix nu a venit cu foarte multe producții bune în ultima perioadă, dar un serial de doar 10 episoade a făcut ravagii pe tot globul, înregistrând sute de milioane de vizualizări. Așadar dacă nu aveți ce să faceși într-un weekend, ar fi bine să dați o șansă seriei The Night Agent.

Așadar un thriller conspiraționist bazat pe romanul lui Matthew Quirk poate ajunge noua ta obsesie. Va fi greu să te mai desprinzi de el odaă ce ai început să te uiți la el. Gabriel Basso joacă rolul lui Peter Sutherland, un agent FBI desemnat să facă o tură de noapte aparent lipsită de sens, care acoperă telefoanele de la subsolul Casei Albe.

Cu toate acestea, un apel neașteptat declanșează un lanț de evenimente care implică intrigi internaționale, amenințări rusești și corupție guvernamentală.

Cele 10 episoade ale primului sezon sunt acum disponibile pentru streaming pe Netflix și, deși intriga centrală este încheiată până la final, fanii unor seriale de acțiune precum ”The Terminal List” și ”Reacher” pot anticipa viitoarele episoade din ”Agentul de noapte”.

Serialul are deja 168 de milioane de vizualizări, ocupând primul loc în preferințele oamenilor atât în România, cât și la nivel internațional.

”The Night Agent” de pe Netflix va avea și un al doilea sezon

Oamenilor le-a plăcut foarte mult serialul acesta, iar Netflix nu îi va dezamăgi. Platforma de streaming a anunțat deja un al doilea sezon.

”Puneți-vă centura – și verificați-vă bateria telefonului – pentru că sezonul 2 al Agentului de noapte vă cheamă. La doar câteva zile de la premiera sezonului 1 al thrillerului plin de acțiune, pe 23 martie, The Night Agent a fost reînnoit pentru încă un sezon de 10 episoade”, spune Netflix.

Gabriel Basso își va relua rolul lui Peter Sutherland, agentul cu același nume, care a fost promovat la sfârșitul primului sezon ca agent Night Action, cu statut de agent de teren cu drepturi depline. Acest lucru implică faptul că sezonul 2 îl poate duce în orice locație. Nu se știe cum se va integra personajul lui Luciane Buchanan, CEO-ul din domeniul tehnologiei Rose Larkin, în viitoarele intrigi. În mod similar, Hong Chau, care a interpretat-o pe Diane Farr, șefa de cabinet a Casei Albe, în sezonul 1, a devenit din ce în ce mai proeminentă în industria de divertisment de când a terminat filmările pentru ”The Night Agent”. Performanțele sale remarcabile din ”The Menu” and ”The Whale”, precum și din viitorul ”Joy Ride”, sunt exemple în acest sens.

Anda Ion este jurnalistă din anul 2015. A terminat Facultatea de Jurnalism și a colaborat cu numeroase publicații editate în varianta print. Din acest an, a hotărât să facă performanță și în online. citește mai mult
Articole recomandate