News

Zodia care află una adevăr important. RUNELE aduc un eveniment marcant. Mihai Voropchievici, previziuni complete

Zodia care află una adevăr important. RUNELE aduc un eveniment marcant. Mihai Voropchievici previziuni complete
04 feb. / 06:49

Horoscop. Mihai Voropchievici anunță zile destul de dificile pentru unele zodii. Sunt nativi care trebuie să mai uite și de trecut, în timp ce alții trebuie să se pregătească pentru un eveniment marcant din viața lor.

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul runelor pentru perioada care urmează și s-ar părea că unele zodii au nevoie să pregătite pentru orice.

Racii spre exemplu se consumă prea mult pentru lucrurile din trecutul lor, care oricum nu mai pot fi schimbate. Nativii acestei zodii trebuie să uite de necazuri, spune numerologul și să se pregătească pentru surprize plăcute în această săptămână. De asemenea, nu e loc nici de griji în următoarele zile, iar Racii trebuie să fie conștienți de toate aceste aspecte și să facă schimbări.

”Racul este sfătuit să lase la o parte toate problemele și grijile din trecut. Racul, de multe ori, trăiește în trecut. Să lase necazurile în urmă. Să se pregătească de o săptămână mult mai bună”, spune Mihai Voropchievici.

Zodia care primește un avertisment din partea runelor

Pentru nativii din zodia Leu în schimb, runele aduc un avertisment. Cei născuți sub acest semn zodiacal vor afla un adevăr important în zilele care urmează, iar acesta le-ar putea marca viața.Nu este clar însă dacă acest lucru va fi unul pozitiv sau negativ pentru ei.

”Leii află un adevăr important care le poate schimba sau chiar marca viața. Marcajele pot fi și benefice și mai puțin benefice”, adaugă Mihai Voropchievici.

Fecioarele pot sta liniștite, pentru că norocul vine la ele fără prea multe bătăi de cap. Nativii acestei zodii pot da marea lovitură în perioada următoare, iar lucruri de amploare urmează să se întâmple în viața lor, așa că să se pregătească.

”Fecioara dă lovitura. Se produce un salt rapid și calitativ în existența lor”, mai spune numerologul Mihai Voropchievici.

Anda Ion este jurnalistă din anul 2015. A terminat Facultatea de Jurnalism și a colaborat cu numeroase publicații editate în varianta print. Din acest an, a hotărât să facă performanță și în online. citește mai mult
Articole recomandate