News

Filmul de pe Netflix care a cucerit întreaga planetă. Are sute de milioane de vizualizări deja, iar în România abia a ajuns

Filmul de pe Netflix care a cucerit întreaga planetă. Are sute de milioane de vizualizări deja iar în România abia a ajuns

Un nou film face ravagii pe Netflix și este disponibil și pentru români. Ba chiar ocupă primul loc în clasamentului celor mai vizionate filme din România.

Cel mai recent film francofon de la Netflix, „AKA”, a urcat în topul celor mai vizionate filme din România. Thrillerul polițist este captivant, cu multe secvențe violente realiste și extrem de brutale, precum și cu manevre politice.

Filmul îl are în rol principal pe Alban Lenoir și cu siguranță îi va captiva pe spectatori încă de la început. În primele minute, există o scenă care va lăsa publicul să se întrebe cine sunt băieții răi sau chiar să se întrebe cine sunt băieții buni.

În „AKA”, povestea începe cu un agent special de la OPS care este trimis în Sudanul de Sud pentru a o salva pe Sonia Gautier, o cunoscută jurnalistă franceză. Agentul este rapid salvat de Adam Franco (Alban Lenoir), care își arată abilitățile impresionante de luptă. Franco este apoi angajat de serviciile secrete franceze să se infiltreze într-un sindicat al crimei franceze condus de Victor, care este suspectat că adăpostește un lider de război sud-sudanez care acum sprijină ISIS.

Sarcina lui Franco este de a se apropia de Victor și de a obține informații exacte despre presupusul terorist care a stat la baza unui atac în Franța și care se ascunde în prezent în țară, plănuind un alt atac.

Filmul de pe Netflix este mai mult decât unul de acțiune

„AKA” nu este doar un film de acțiune, ci și o poveste palpitantă cu multe straturi care îi ține pe spectatori în suspans până la final. Pe măsură ce urmărim misiunea lui Adam Franco de a se infiltra într-un sindicat al crimei franceze și de a prinde un terorist, suntem forțați să ne punem la îndoială presupunerile și să ne confruntăm cu răsturnări de situație neașteptate. Va reuși el să reușească și cu ce preț? Pentru a afla, va trebui să vizionați filmul și să trăiți suspansul pe propria piele.

Pe lângă interpretarea remarcabilă a lui Alban Lenoir, „AKA” îl are în prim plan pe actorul Eric Cantona într-un rol cheie care adaugă un alt nivel de complexitate poveștii. Deși nu este personajul principal, portretizarea lui Cantona a unui om complex și simpatic, cu momente de loialitate și corectitudine, este o completare demnă de luat în seamă a distribuției.

Andi Moise este jurnalist cu o experiență de peste 10 ani în presă. Acesta a lucrat la ShowBlitz.ro, unde a publicat articole în special pe zona de TECH. Ulterior s-a specializat și pe alte domenii. citește mai mult
Articole recomandate