News

S-a deschis un nou magazin YUGA, cu produse 100% naturale la prețuri foarte mici. În plus oferă premii clienților în această perioadă

S-a deschis un nou magazin YUGA cu produse 100 naturale la prețuri foarte mici. În plus oferă premii clienților în această perioadă

Yuga face parte din marea și frumoasa familie Memento Group, ca și Christian Tour, liderul agențiilor de turism din România și a luat naștere din dorința de a aduce echilibrul și momentele de fericire în viețile oamenilor prin alegeri responsabile, inteligente și sănătoase.

În urma cu câteva zile s-a deschis un nou magazin Yuga, pe 𝐂𝐚𝐥𝐞𝐚 𝟏𝟑 𝐒𝐞𝐩𝐭𝐞𝐦𝐛𝐫𝐢𝐞 𝟏𝟕𝟗 – 𝟏𝟖𝟏, 𝐒𝐞𝐜𝐭𝐨𝐫 𝟓, 𝐁𝐮𝐜𝐮𝐫𝐞𝐬̦𝐭𝐢, iar clienții sunt așteptați cu multe surprize.

Natural, proaspăt, 100% sănătate – este motto-ul după care ne ghidăm în fiecare zi pentru că noi considerăm că natura are cheia pentru o viață împlinită.

Valorile Yuga sunt construite pe nevoile și dorințele fiecărui client

Suntem simpli și inovativi pentru că fiecare merită să se bucure de experiența cumpărăturilor fără complicații. De asemenea, oferim respect și dragoste față de natură – pentru că ajutăm pe fiecare să se găsească în sincron cu natura.

Avem ADN autentic pentru că nu dorim să părem altceva decât suntem, nu creăm așteptări false sau exagerate, noi doar lăsăm natura să ne uimească cu simplitatea și frumusețea sa, iar nu în ultimul rând grija și transparența față de oameni este nelipsită, pentru că nu facem niciodată compromisuri la calitate.

Pentru că Yuga reprezintă sursa zilnică de bine, ne asumăm că produsele pe care le aducem pe masa clienților noștri conțin ingrediente 100% naturale, sunt delicioase și la un preț corect. Aceste standarde le aplicăm pentru orice fel de produs sau articol pe care îl avem pe stoc, fie că este vorba despre produse alimentare sau nealimentare, cele de igienă și îngrijire corporală, produse pentru casă etc. Ne angajăm să avem produse ce nu conțin substanțe periculoase pentru sănătate și care să fie prietenoase cu natura.

Yuga consideră că oricine are dreptul la produse naturale și sănătoase, la informare corectă și prețuri accesibile, de aceea venim către cumpărătorii noștri cu prima hiper-farmacie în care am ales atent cele mai bune produse pentru persoanele ce doresc să trăiască în echilibru cu sănătatea și natura, la super promoții săptămânale.

Așadar, invităm și așteptăm cu brațele deschise pe oricine dorește să descopere natura și sănătatea, pe 𝐂𝐚𝐥𝐞𝐚 𝟏𝟑 𝐒𝐞𝐩𝐭𝐞𝐦𝐛𝐫𝐢𝐞 𝟏𝟕𝟗 – 𝟏𝟖𝟏, 𝐒𝐞𝐜𝐭𝐨𝐫 𝟓, 𝐁𝐮𝐜𝐮𝐫𝐞𝐬̦𝐭𝐢, cu program de 𝐥𝐮𝐧𝐢 𝐩𝐚̂𝐧𝐚̆ 𝐯𝐢𝐧𝐞𝐫𝐢 𝐢̂𝐧𝐭𝐫𝐞 𝐨𝐫𝐞𝐥𝐞 𝟎𝟕:𝟑𝟎 – 𝟐𝟎:𝟎𝟎 și 𝐬𝐚̂𝐦𝐛𝐚̆𝐭𝐚 𝐢̂𝐧𝐭𝐫𝐞 𝐨𝐫𝐞𝐥𝐞 𝟎𝟖:𝟎𝟎 – 𝟏𝟒:𝟎𝟎.

Ce super produse se vând la Yuga

Aici vor găsi produse din zona farma, dermato-cosmetice, dispozitive medicale, tratamente naturiste, produse apicole, suplimente alimentare, gustări sănătoase, până la articole pentru copii și nou născuți.

Iar pentru că ne dorim tot ce este mai bun pentru clienții noștri, noi am gândit pentru ei numeroase premii și reduceri pe care le aplicăm în fiecare săptămână la diferite produse.

Organizăm în fiecare săptămână tombole pe baza bonului fiscal, în noua locație de pe Calea 13 Septembrie 179-181, avem numeroase campanii susținute în zona online la sute de produse, de asemenea dorim să implementăm Coșul Yuga – care constă în coșuri cu diferite produse gratuite oferite săptămânal prin tragere la sorți, avem inclus programul cu Voucher Materna, plus diferite surprize în comenzile cumpărătorilor fideli.

Diversitatea mare de produse organice și naturale, conceptul interior care este unic, miile de articole pentru copii și bebeluși disponibile pentru ridicare din magazin în 4-6 ore, reducerile săptămânale pe diverse game și nu în ultimul rând serviciile de top pe care le pregătim pentru clienții noștri alături de Christian Tour, pachete personalizate de vacanță pentru familii, zonele pentru mămici și zonele pentru iubitorii de relaxare unde vor putea savura cafea 100% organică, vor face ca experiența fiecăruia în magazinul nostru să fie unică și impresionantă.

Tags:
Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult
Articole recomandate