News

LIDL a scos la vânzare o serie de rochii superbe la 40 de lei! Reduceri majore și la alte produse. În ce magazine le găsiți

LIDL a scos la vânzare o serie de rochii superbe la 40 de lei Reduceri majore și la alte produse. În ce magazine le găsiți

LIDL a anunțat că a scos din nou la vânzare produse care ne sunt de mare ajutor în bucătărie. Nu numai că salvăm mai mult timp atunci când facem micul dejun și suntem pe grabă, dar economisim și bani pentru că aceste produse sunt pentru toate buzunarele.

Discoutnerul german anunță că, începând de joi, 8 iunie, va avea la vânzare noi produse pentru bucătărie și nu numai. Cei care vor merge joi la LIDL vor putea cumpăra un aparat de făcut vafe de la Silvercrest, care are 3 tăvițe interschimbabile: vafe belgiene, vafe cu model, gogoși. Produsul are o garanție de trei ani și costă 99,99 lei.

În ofertă mai este și un fierbător de apă, tot de la Silvercrest, care poate fierbe un litru de apă în 2:50 minute. Pentru acest produs, românii doritori vor scoate din buzunar suma de 149 de lei. De asemenea, LIDL anunță și un prăjitor de pâine cu carcasă din metal și 6 trepte de rumenire. Prăjitorul de pâine are o garanție de trei ani, lungimea cablului este de un metru, iar prețul este de 129 de lei.

Și pentru că tot a venit vara, LIDL a scos la vânzare și un slushy maker pentru granită sau pentru cocktailuri cu lamă din inox și două trepte de mărunțire la un preț de 169 de lei.

LIDL a scos la vânzare noi haine pentru vară

Dacă hainele de vară de anul trecut nu te mai încap sau nu îți mai plac, LIDL are la vânzare și noi obiecte vestimentare pentru toate buzunarele. Așadar, românii care merg la magazin începând de joi vor putea găsi salopete de damă din poliester și vâscoză la 34,99 de lei, dar și pantaloni lejeri din același material și la același preț.

Nu în ultimul rând, LIDL spune că are la vânzare și rochii lungi de damă, la 49,99 lei, diverse măsuri, dar și rochii mai scurte, la 39,99 lei din viscoză și elastan.

Bogdana Costin abia a terminat studiile Facultății de Jurnalism și este la prima experiență în media. Este foarte pasionată de scris și își dorește să vină cu plus valoare pentru cititorii ... citește mai mult
Articole recomandate