News

LIDL vine cu noi oferte foarte bune pe piață. Produsele care fac acum ravagii în magazine. La ce prețuri sunt acum

LIDL vine cu noi oferte foarte bune pe piață. Produsele care fac acum ravagii în magazine. La ce prețuri sunt acum

LIDL scoate la vânzare fel de fel de produse, unele de care avem mare nevoie, altele care doar ne colorează viața. Printre aceste produse, se numără și unele care îi vor bucura și pe cei mici.

Discounterul german a anunțat că a scos la vânzare un produs neobișnuit pe care nu ne-am aștepta să îl vedem pe rafturile LIDL. Este vorba de un puf cu LED, care are o dimensiune de 55 x 33 cm. Din detaliile oferite pe site-ul magazinului, puful are luminozitate reglabilă în 5 trepte ș i include și telecomandă.

Deși pare mai mult genul de produs pentru copii, LIDL spune că puful poate susține o greutate de până la 90 de kilograme. Produsul are o garanție de trei ani, iar bateriile sunt incluse. Puful, care costă 99,99 lei, poate fi folosit atât în casă, cât și afară, mai ales că producătorul spune că acesta are un grad ridicat de rezidență la umezeală.

LIDL are multe produse pentru grădină sau balcon

Și dacă tot suntem la capitolul produse cu lumină sau LED, în promoția LIDL se află mai multe obiecte pe care le putem folosi pentru a ne înfrumuseța grădina sau chiar balconul. Așadar, avem o ghirlandă solară care se aprinde automat la lăsarea întunericului. Durata de iluminare este de până la 8 ore, în timp ce lungime totală a ghirlandei este de 5 metri, din care 2,75 metri cablul de alimentare. Ghirlanda solară cu 50 de LEDuri costă 49,99 lei.

În ofertă mai este și un borcan decorativ solar cu LED la 24,99 de lei. Și acesta se aprinde automat la lăsarea întunericului, iar durata de iluminare este de 8 ore. De asemenea, LIDL a scos la vânzare și o protecție vizuală pentru balcon, la o preț de 79,99 lei.

Bogdana Costin abia a terminat studiile Facultății de Jurnalism și este la prima experiență în media. Este foarte pasionată de scris și își dorește să vină cu plus valoare pentru cititorii ... citește mai mult
Articole recomandate