News

Ramona Olaru s-a despărțit și de Mircea Babagianu. Cine este noul ei iubit acum? Vedeta a recunoscut public de data aceasta

Ramona Olaru s-a despărțit și de Mircea Babagianu. Cine este noul ei iubit acum Vedeta a recunoscut public de data aceasta
20 mai / 07:57

Ramona Olaru este din nou cu zâmbetul pe buze, chiar dacă a trecut printr-o serie destul de lungă de eșecuri în dragoste. A fost căsătorită înainte să ajungă vedetă, iar apoi a avut o relație de lungă durată cu celebrul Cuza, care a câștigat trofeul Te cunosc de undeva, alături de prietenul lui Emi.

Cei doi urmau să se căsătorească, dar într-un final și-au spus adio. S-a lăsat cu multă suferință pentru Ramona Olaru, care într-un final părea să-și fi găsit jumătatea în persoana lui Cătălin Cazacu. Ba chiar a declarat că își dorește un copil cu acesta.

După o relație de un an presărată cu multe despărțiri și împăcări plus multe acuzații de infidelitate, asistenta de la Neața a decis să renunțe și la povestea de dragoste cu Cătălin Cazacu și să nu-și mai piardă timpul inutil. Ea a transmis de multe ori că-și dorește enorm o familie.

Recent a fost văzută cu Mircea Babagianu, care are doar 25 de ani și este cu opt ani mai mic decât ea. Inițial nu a recunoscut că ar fi ceva între ea și tânărul milionar, dar apoi a decis să apară în public cu el. Nu a durat prea mult și s-a risipit și această iubire.

Cine este iubitul actual al Ramonei Olaru

Întrebată de reporterii CanCan dacă mai este sau nu în relație cu Mircea Babagianu, Ramona Olaru a fost mai sinceră ca niciodată și a spus și cu cine este în momentul de față, cu nimeni mai exact. Ea a vrut să le transmită bărbaților că este singură și disponibilă, dar a avut un mesaj important de adăugat.

„Nu poți să spui lanțul de iubire (n.r. referitor la relația cu Mircea Babagianu), pentru că acum aplic regula de trei luni. Dacă în trei luni individul nu este ceea ce îmi doresc, nu avem aceleași plăceri, aceleași valori, aceleași principii, te pup, pa pa, fiecare cu viața lui”, a spus asistenta TV pentru CanCan.

Anda Ion este jurnalistă din anul 2015. A terminat Facultatea de Jurnalism și a colaborat cu numeroase publicații editate în varianta print. Din acest an, a hotărât să facă performanță și în online. citește mai mult
Articole recomandate