News

Am aflat cine este noua iubită celebră a lui Cătălin Cazacu! Umilință maximă pentru Ramona Olaru. Cei doi nici nu se mai ascund

Am aflat cine este noua iubită celebră a lui Cătălin Cazacu Umilință maximă pentru Ramona Olaru. Cei doi nici nu se mai ascund
07 mart. / 13:47

Cătălin Cazacu și-a recăpătat statutul de mare macho man. Ramona Olaru visa la o familie împreună cu celebrul motociclist, doar că acestuia i-a fost mult prea greu să renunțe la viața lui de crai. Așa că după o serie interminabilă de împăcări și despărțiri, prezentatorul de la Antena Stars are acum o relație cu o colegă de trust.

Ramona Olaru este deja istorie și asta pentru că păpușa Barbie, Elisa Alexandra Roman i-a sucit complet mințile. Pe 10 martie se împlinește o lună de când cei doi sunt împreună.

Cine este noua iubită a lui Cătălin Cazacu

Tânăra care este plină de silicon lucrează ca reporter în cadrul emisiunii lui Dan Capatos și este una dintre cele mai picante prezențe de la Antena Stars. Ramona Olaru a devenit neinteresantă pentru Cătălin Cazacu de când acesta a întâlnit-o pe Elisa.

Elisa Roman, noua iubită a lui Cătălin Cazacu

Chiar dacă au existat zvonuri legate de o idilă secretă cu colega lui de emisiune, Natalia Mateuț, în cele din urmă motociclistul s-a oprit la altă femeie, care a început deja să fie interesantă pentru mai mulți bărbați.

Ramona Olaru știa despre tot ce se întâmplă în spatele ei și tocmai de aceea a plecat și ea la Budapesta într-o scurtă vacanță, dând de înțeles că are un nou iubit misterios. Sursele ReviewPeBune.ro au dezvăluit, însă că blondina ar fi singură și că acesta își dorește foarte mult să întâlnească un bărbat serios cu care să facă un copil.

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult
Articole recomandate