News

Produsul de top de la LIDL care este vândut acum aproape pe gratis. E perfect pentru vară, dar oferta este limitată. În ce magazine se găsește

Produsul de top de la LIDL care este vândut acum aproape pe gratis. E perfect pentru vară dar oferta este limitată. În ce magazine se găsește

LIDL aduce noi oferte, iar un produs așteptat de mulți clienți poate fi găsit și el pe rafturile magazinelor din întreaga țară. Cât costă și până când îl putem achiziționa?

Cei care se pregătesc pentru o vară activă, trebuie neapărat să ajungă în orice magazin LIDL din țară. Aici vor putea găsi accesorii pentru bicicletă la prețuri neașteptate.

Spre exemplu, un produs interesant este ciclocomputerul fără fir, care monitorizează distanțele parcurse pe bicicletă. Acestea re un cronometru, ontor distanță, afișarea temperaturii, contor calorii, ardere grăsimi, afișare a emisiiloe evitate de CO2.

În magazinele LIDL, acest accesoriu interesant parte fi achiziționat pentru doar 54,99 lei, conform ofertei LIDL valabilă în perioada 15 – 21 mai 2023.

În listă mai avem și o geanta de bicicletă cu suport pentru telefon. Aceasta costă doar 24,99 lei și îți va fi de mare ajutor. În suport încap telefoane Samsung Huaweii și nu numai, dimensiunea fiind pentru o diagonală de 6,5 inch.

Produsul de la LIDL care costă doar 25 de lei

Iar pentru că nimeni nu își dorește să rămână în pană când iese cu bicicleta, minipompa și unealta 16 costă 24,99 lei la LIDL. Aceasta oferă nu doar o pompă drăguță ci și mai multe chei și șurubelnițe care vor fi de mare ajutor în cazul unei întâmplări neplăcute cu bicicleta.

Dincolo de produsele pentru bicicletă, din oferta LIDL mai face parte și nivelul laser în cruce cu stativ telescopic. Acesta poate fi achiziționat pentru doar 299 de lei, conform ofertei publicate de retailer.

Iar pentru gospodine, o ofertă de nerefuzat poate fi celebrul aspirator pentru ferestre cu acumulator. Poți curăța cu el dimensiuni generoase, într-un mod cât se poate de simplu.

De asemenea, beneficiezi și de 3 ani garanție, dacă alegi să înregistrezi bonul pe aplicația LIDL Plus, valabilă atât pe Android, cât și pe IOS. În ceea ce privește prețul, pentru acest produs vedem în catalogul Lidl o ofertă de 139 de lei.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate