News

Produsul de top de la Dedeman redus la maxim! Mulți nu și l-au putut permite, dar acum este momentul potrivit pentru a-l cumpăra

Produsul de top de la Dedeman redus la maxim Mulți nu și l-au putut permite dar acum este momentul potrivit pentru a-l cumpăra

Dedeman are acum în ofertă un produs pe care mulți români și-l doresc. Uneori, însă, acesta este mult prea scump. Totuși, se poate găsi în acest magazin la un preț mult mai mic în comparație cu alte astfel de dispozitive. Așa că dacă vreți să-l cumpărați acum este momentul.

Dedeman are acum la ofertă diferite articole, începând de la cele pentru construcții și ajungând la electrocasnice sau dispozitive electrice. Așadar, românii care sunt în căutarea unui televizor 4K ar trebui să dea o fugă până la magazin deoarece Dedeman a scos la ofertă un astfel de model.

Este vorba despre un televizor LED Smart Allview, cu o diagonală de 109 cm. Televizorul, care este Ultra HD / 4K și care are sistem operare Android TV 9.0, costă 1069.00 (TVA inclus), redus de la 1199.00 lei.

Cu tunerul DVB-C/T/T2 încorporat, televizorul captează fără efort semnalul digital și îl afișează fidel pe ecranul cu rezoluție Ultra HD/4K de 109 cm. Rezoluția 4K Ultra HD depășește rezoluția Full HD cu de patru ori mai mulți pixeli, oferind o imagine clară și foarte detaliată care vă va captiva privirea. În plus, tehnologia LED și unghiul larg de vizualizare de 178º asigură o imagine de înaltă calitate cu emisii minime de radiații.

Experimentați confortul oferit de playerul media integrat, care vă permite să redați conținut audio și video direct de pe un dispozitiv USB, fără a fi nevoie de echipamente suplimentare. Este suficient să conectați un stick USB la televizorul Allview și vă puteți bucura de filme, fotografii și muzica preferată. Cu Android TV, puteți explora o gamă largă de conținut direct pe ecranul mare, oferind posibilități infinite. Urmăriți filme, ascultați muzică, jucați jocuri și depănați amintiri dragi – toate într-o singură experiență captivantă.

Televizorul este echipat cu aplicații preinstalate, cum ar fi Netflix, Prime Video, YouTube, Google Play Movies & TV, Google Play Store, Google Play Music și Google Play Games.

Dedeman are în ofertă un TV la care se pot conecta mai multe dispozitive

Cu cele 4 porturi HDMI, 3 porturi USB și Bluetooth 5.0, televizorul LED Smart TV Allview 43ePlay6000-U oferă o conectivitate perfectă cu mai multe dispozitive. Conectați pur și simplu dispozitivul de stocare USB pentru a vă bucura de melodiile și filmele preferate pe ecranul mare.

Televizorul LED Allview 43ePlay6000-U oferă, de asemenea, opțiuni de conectare suplimentare, inclusiv 1 x conector IEC pentru DVB-T/T2/C/analogic, 1 x ieșire audio digitală optică, 1 x intrare compozită AV mini, 1 x intrare LAN, 1 x slot CI+ și o ieșire pentru căști de 3,5 mm.

Cei interesați ar trebui să meargă imediat la magazin deoarece oferta este valabilă doar până la data de 31 mai, în limita stocului disponibil.

Bogdana Costin abia a terminat studiile Facultății de Jurnalism și este la prima experiență în media. Este foarte pasionată de scris și își dorește să vină cu plus valoare pentru cititorii ... citește mai mult
Articole recomandate