News

Probleme mari pentru frații Dedeman! Anunțul fulger care a creat multă îngrijorare. Ce se întâmplă cu magazinele din întreaga țară

Probleme mari pentru frații Dedeman Anunțul fulger care a creat multă îngrijorare. Ce se întâmplă cu magazinele din întreaga țară

Frații Dragoș și Adrian Pavăl, cunoscuți ca frații Dedeman, datorită celebrelor magazine pe care chiar ei le-au fondat în urmă cu mulți ani, au intrat în anul 2022 în clubul select al miliardarilor planetei. Mai exact, cei doi au împreună o avere de aproximativ 3 miliarde de dolari și au ajuns în topul Forbes interanțional al bogaților lumii.

Deși toate afacerile par să le meargă foarte bine, frații Dedeman au fost părăsiți de un nume foarte greu. Laurenţiu Ciocîrlan, 57 de ani, unul dintre cei mai cunoscuţi bancheri de investiţii din România. Acesta a plecat de la fondul de investiţii EquiLiant Capital, lansat în primăvara lui 2019 de Dragoș și Adrian Pavăl.

Contactat de jurnaliștii de la Ziarul Financiar, Ciocîrlan spune că în perioada următoare se va ocupa de un proiect personal.

Ce se întâmplă cu magazinele Dedeman din întreaga țară

„Nimic special”, a spus el pentru ZF.ro, alegând să fie zgârcit în detalii. Înainte acesta a lucrat timp de 15 ani la Raiffeisen Bank ca şef al departamentului de investiţii. În plus a coordonat listări de calibru la Bursa de Valori Bucureşti.

Plecarea lui ridică multe semne de întrebare. Mulți sunt de părere că a existat un conflict cu frații Pavăl sau că afacerile nu mai merg la fel de bine. Totuși clienții magazinelor Dedeman nu trebuie să-și facă nicio grijă. Acestea nu sunt deloc afectate, iar plecarea lui Ciocîrlan nu va produce schimbări, el nefiind implicat în acest business.

EquiLiant Capital este un fond de investiţii pentru companiile antreprenoriale româneşti, de talie medie şi mijlocie și a fost lansat în urmă cu patru ani de cei doi frați Pavăl.

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult
Articole recomandate