News

Regie la Survivor România! DOC nu a fost eliminat de fapt! Ce s-a întâmplat în spatele ușilor închise. Nu s-a dat la televizor (EXCLUSIV)

Regie la Survivor România DOC nu a fost eliminat de fapt Ce s-a întâmplat în spatele ușilor închise. Nu s-a dat la televizor EXCLUSIV
16 mart. / 08:41

Seara de miercuri s-a terminat cu o eliminare surpriză de la Survivor România. DOC, unul dintre cei mai vocali concurenți, a fost eliminat în urma voturilor publicului. În realitate, lucrurile nu au stat deloc așa. Alături de el se mai aflau în cursa pentru eliminare colegii lui Faimoși, Ada Dumitru și Ionuț Iftimoaie, dar și Războinicii Lucianna, Robert și Alin Chirilă.

După mai bine de două luni de junglă, DOC ar fi cedat și s-ar fi certat puternic cu producătorii, care i-ar fi cerut să nu mai fie atât de agresiv cu colegii săi de echipă, susțin sursele ReviewPeBune.ro. Artistul a avut un conflict aprins cu Ada, iar cei doi au fost la un pas de bătaie.

În acest context, echipa de producție s-a văzut nevoită să-l ia pe DOC de o parte și să-i explice că un astfel de comportament nu este tolerat de PRO TV și că dacă se repetă va fi dat afară. Artistul s-ar fi simțit nedreptățit și ar fi cerut să plece acasă, fiind conștient că tot circul pe care el îl face aduce destul de multă audiență.

Ce s-a întâmplat în spatele ușilor închise la Survivor România

Producătorii nu au reușit să-l mai convingă pe DOC să rămână și în urmă unei negocieri aprinse s-ar fi ajuns la concluzia că acesta trebuie lăsat să renunțe la show, dar ieșirea lui din scenă să fie una conform contractului, adică prin eliminare la votul publicului.

De altfel s-a și văzut la Consiliul pentru eliminare, atunci când Daniel Pavel urma să anunțe numele celui care pleacă acasă că absolut toți concurenții erau emoționați, mai puțin DOC, care știa deja că el va fi eliminat. Totul a fost o regie, așa cum s-a întâmplat în trecut și cu Laura Giurcanu, una dintre Faimoasele de top din sezonul 3.

Sursele ReviewPeBune.ro au dezvăluit că aceasta găsise un loc de unde fura zahăr. Producătorii au taxat-o pentru acest lucru, iar ea a cerut să plece acasă, spun surse din interiorul echipei de producție de la Survivor România. Nimic nu s-a dat la televizor. Fiind un reality show extrem de provocator, sunt multe momente în care concurenții cedează și producătorii intervin pentru a așeza lucrurile.

Așadar DOC a părăsit Survivor România în urma unei regii și nicidecum la votul publicului. În mod normal, Lucianna sau Robert ar fi fost eliminați. Cei doi nu au deloc susținere, așa că dacă totul s-ar fi desfășurat firesc ar fi părăsit show-ul

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult
Articole recomandate