News

Produsul de la LIDL redus la nici măcar 3 lei. Este cea mai bună ofertă posibilă. Toți românii îl adoră în perioada verii

Produsul de la LIDL redus la nici măcar 3 lei. Este cea mai bună ofertă posibilă. Toți românii îl adoră în perioada verii

LIDL vine cu reduceri de până la 30% la numeroase produse îndrăgite de români. Mare atenție însă pentru că ofertele sunt valabile doar câteva zile, iar stocurile limitate.

LIDL îi invită pe clienții săi să ajungă în magazine până la data de 18 iunie 2023. Avem produse noi la rafturi, dar și oferte pe măsură.

Printre noutățile aduse de cei de la LIDL se numără deliciile în stil asiatic și tropical. De asemenea, clienții se pot bucura de produsele Alesto, dar și de alte surprize.

Tot în magazinele LIDL se găsesc numeroase articole vestimentare, la oferte imbatabile, dar și alte produse de care trebuie să știți.

„Răsfoiește revista online și descoperă ofertele din perioada 12-18.06.2023. Ți-am pregătit: mărcile tale preferate; muuulte produse #Alesto; delicii în stil asiatic și tropical … și multe alte surprize pentru întreaga familie! Exprimă-ți stilul și creativitatea cu noile piese vestimentare boho, pe care le găsești de azi în magazine! Descoperă-le pe toate și hai să-ți alegi preferatele”, se arată în oferta celor de la LIDL România.

Ce poți să cumperi de la LIDL cu doar 3 lei

Ce poți să cumperi cu mai puțin de 3 lei de la LIDL în următoarele zile? Începem cu o băutură adorată de români în perioada verii. O sticlă de băutură răcoritoare carbogazoasă Coca Cola la sticlă de 0,33 costă doar 2,99 lei.

Atenție mare pentru că stocul este limitat la acest produs. Tot cu mai puțin de trei lei, românii mai pot achiziționa și mere roșii. Un kilogram costă 2,79 lei, prețul fiind redus cu 30%.

Din oferta retailerului mai face parte și mușchiulețul din piept de pui. Acesta a fost redus cu 24%, iar prețul pentru 100 de grame este de doar 2,49.

Stoc limitat avem și la ciocolata Milka. Un astfel de produs costă doar 9,99, conform ofertei din catalogul LIDL. De asemenea, clienții mai pot achiziționa și ulei de floarea soarelui Spornic, la reducere de 24%.

Prețul pentru o sticlă este de doar 7,49 lei, deși anterior era de 9,89 lei. Fleica de porc cubulețe face și ea parte din ofertă și este redusă cu 26%. 250 de grame costă doar 7,99 lei.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate