News

Produsul de la LIDL care este la super reducere acum. Oricine are nevoie de el în bucătărie, dar mulți nu-și permiteau prețul. Oferta este unică

Produsul de la LIDL care este la super reducere acum. Oricine are nevoie de el în bucătărie dar mulți nu-și permiteau prețul. Oferta este unică

LIDL lansează noi oferte și de asemenea, aduce și noi produse clienților săi. Oricine are nevoie de ele în bucătărie, iar prețurile sunt imbatabile.

Dacă ajungi la LIDL în această săptămână, te vei bucura de numeroase electrocasnice la prețuri imbatabile. Conform catalogului LIDL, bucătăresele și nu numai au de unde să aleagă.

Din oferta LIDL face parte un prăjitor de pâine, cu putere de 980 W. Acesta se vinde la prețul de 129 de lei și are șase trepte de prăjire.

Mai mult de atât, acesta vine cu un cablu din metal cu o lungime de un metru, dar și o carcasă metalică. Iar oferta LIDL nu se oprește doar aici.

Tot în catalog mai găsim și un fierbător de apă cu capacitate de 1,7 litri, la prețul de 149 de lei. În descriere aflăm că acest electrocasnic are o putere de 3.100 W, poate fierbe 1 litru de apă în 2 minute și 50 de secunde.

Produsul de la LIDL care costă doar 169 de lei

Și pentru că vara bate la ușă, iar o băutură rece este perfectă în zilele toride, clienții se mai pot bucura și de un aparat de mărunțit gheața. Acesta se vinde pentru doar 169 lei.

Poți să prepari cocktail-uri cu el și de asemenea, acesta are și două trepte de mărunțire. Astfel, orice client poate să își prepare băutura preferată rapid.

Cei care vor să se bucure de un fresh de portocale, sau de un suc de lămâie ori de grefe pot merge tot la LIDL fără griji. Aici, avem la ofertă un super storcator de fructe și de legume cu melc.

Dispozitivul se vinde cu doar 279 lei și are o putere de 300W. De asemenea, el are și o deschidere destul de mare care permite stoarcerea fructelor întregi.

Inclusiv legumele tari precum morcovii pot fi băgați în el, după cum vedem în descrierea produsului.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate