News

Probleme mari pentru Simona Halep! Coșmarul ei revine. Ce noi acuzații i se aduc: acum o ia din nou de la capăt

Probleme mari pentru Simona Halep Coșmarul ei revine. Ce noi acuzații i se aduc acum o ia din nou de la capăt

Simona Halep a primit un verdict favorabil de la judecătorii TAS pe 5 martie, iar de atunci zâmbește fără oprire. Cu nivelul de entuziasm ridicat la maxim, aceasta a promis că va juca la Billie Jean Cup și că va face tot ce poate pentru a se califica și la Jocurile Olimpice de la Paris. După primul meci de la suspendare, pierdut la Miami în fața Paulei Badosa, lucrurile s-au schimbat radical.

Simona Halep a anunțat că va avea un nou antrenor, pe Carlos Martinez și cu toate că inițial voia să rămână în SUA până la meciurile de la Billie Jean Cup, aceasta a revenit la București și pregătește sezonul de zgură alături de înlocuitorul lui Patrick Mouratoglou. Mai mult decât atât, Federația de Tenis a anunțat că este accidentată și va rata meciurile contra Ucrainei.

Simultan au apărut zvonuri conform cărora sportiva va evolua la turneul de la Rouen, însă organizatorii spun că Halep nu se regăsește pe lista de start și că încă nu au decis cui vor acorda wild card-ul pe care-l mai au la dispoziție. O umilință pentru româncă, în contextul în care era convinsă că va primi ușor invitații la competițiile WTA.

Fostul lider mondial nu a fost acceptată nici la Stuttgart, pe motiv că wild card-urile au mers spre nemțoaicele care luptă în Billie Jean Cup. Așadar pare că trebuie să o ia de la capăt cu turneele mai mici pentru a câștiga puncte în clasament.

Acuzații grave pentru Simona Halep

După o serie de articole pozitive și încurajări, Simona Halep a început să fie făcută praf de jurnaliștii din mai multe țări, inclusiv din SUA și este acuzată de ipocrizie și minciună.

Vlad Bucșa, un antrenor de la Stejarii Country Club a filmat-o pe româncă la antrenamente și a arătat-o într-o formă de zile mari, asta în timp ce Federația anunța că este accidentată. O lovitură de imagine pentru Halep, care a început să fie certată și de fani că nu acceptă să joace pentru România.

Totuși decizia ei pare a fi una corectă. În meciul contra Paulei Badosa au fost identificate multe slăbiciuni. Iberica are un sezon foarte slab și pierde constant din primele tururi, fiind victima tuturor. Totuși Halep nu a reușit să o învingă, iar în setul 3 s-a văzut că deja nu mai făcea față jocului din punct de vedere fizic.

O deplasare în SUA nu ar fi ajutat-o deloc și probabil nu ar fi reușit să aducă puncte nici echipei României, mai ales că avea de înfruntat două jucătoare aflate în formă.

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult
Articole recomandate