HOROSCOP

Zodia care dă lovitura la bani! Schimbări majore în viața ei începând cu 3 aprilie. Minerva, previziuni complete

Zodia care dă lovitura la bani Schimbări majore în viața ei începând cu 3 aprilie. Minerva previziuni complete

Minerva spune că o zodie are șansa să facă rost de bani și să tracă prin schimbări după 3 aprilie. Alți nativi în schimb au nevoie de mai multă forță ca oricând.

Astrologul Minerva a prezentat horoscopul complet pentru perioada următoare. Printre altele, ea vine și cu recomandări pentru două zodii.

Conform horoscopului prezentat de Minerva, Vărsătorul trebuie să se pregătească pentru o serie de conflicte. Este vizată partea profesională la început de aprilie.

Nativii acestei zodii ar fi bine să se înarmeze cu forță și cu răbdare. Chiar dacă le este greu, e nevoie de o comunicare ceva mai civilizată cu anumite persoane de la muncă.

„Vărsătorul poate conta pe ajutorul lui Marte, dar nu foarte mult, având în vedere conflictele care vor apărea la locul de muncă. Trebuie să-și regăsească forța interioară încât să poată purta un dialog civilizat cu colegii de serviciu”, spune Minerva.

Minerva aduce vești excelente pentru această zodie

Pentru nativii din zodia Pești se anunță vești bune. Cei născuți sub acest semn zodiacal scapă de melancolii și sunt puși pe treabă. Iar lucrurile se țin în lanț.

Au șansa să primească niște bani, astfel că toate cheltuielile programate nu le vor mai da bătăi de cap. Important este să aibă curaj și să meargă înainte. Și pe plan amoros sunt foarte bine aspectați.

„Vor dori să devină centrul Universului. Forfota primăverii va alunga melancolia. Divertismentul și plimbările nu vor lăsa timp pentru gânduri triste. Viitorul se arată roz, trebuie doar să prioritizeze lucrurile. Cei singuri, trebuie să-i facă curaj și să iasă din carapace. Situația financiară le permite să cheltuie mai mult decât au anticipat”, adaugă astrologul Minerva.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate