News

OMV Petrom oferă aproape GRATUIT aceste produse. Orice client la benzinărie poate să le primească. Oferta e limitată

OMV Petrom oferă aproape GRATUIT aceste produse. Orice client la benzinărie poate să le primească. Oferta e limitată

OMV Petrom vine cu o ofertă de nerefuzat pentru clienții săi. E valabilă doar în perioada verii și evident, stocurile sunt și ele limitate.

Constant, OMV Petrom vine cu numeroase promoții pentru clienții săi. De această dată, cei care vor să plece într-o vacanță au nevoie pe bagaje pe măsură.

Iar în toate benzinăriile din țară se află în vigoare o ofertă imbatabilă. Oricine cheltuie 40 de lei la OMV Petrom ajunge să primească un punct sub formă de sticker ori în format digital.

Aceste puncte, adunate, ajută clienții să achiziționeze produse deosebite la prețuri aproape gratuite. La 10 puncte acumulate fie în aplica OMV MyStation, fie pe carnețelul cu stickere, clienții primesc 80% reducere la gențile de călătorie Mandarina Duck.

Oferta e valabilă doar până la data de 25 iunie 2023, așa că mai bine vă grăbiți. Și dincolo de aceste produse la reducere, clienții OMV mai au șansa să primească și bilet la Electric Castle.

Oferta OMV Petrom care va atrage numeroși clienți

200 de bilete Premium Pass la Electric Castle și o experiență în Backstage sunt puse la dispoziție, așa că mai bine nu ratați oferta imbatabilă din această vară.

Cu siguranță numeroase persoane o să își dorească să profite de ea. Iar pentru că e vară, avem nevoie de resurse. „Vremea ține cu noi, iar pregătirile de vacanță sunt în toi.

Fiecare 40 de lei cheltuiți în stațiile OMV îți aduc un punct sub formă de sticker sau în format digital, în aplicația OMV MyStation.​ La 10 puncte acumulate, beneficiezi de o reducere de până la 80% la gențile de călătorie Mandarina Duck.

Plătește cumpărăturile la OMV cu cardul tău Mastercard până pe 25 iunie 2023, înscrie tranzacția pe www.omv.ro și poți câștiga:​ Unul dintre cele 200 de bilete Premium Pass la Electric Castle;​ O experiență în backstage.​ Ne vedem la castel!”, se arată în oferta lansată de cei de la OMV Petrom România.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate