News

Oana Roman s-a împăcat din nou cu Marius Elisei după un circ de zile mari? Este răsturnare totală de situație

Oana Roman s-a împăcat din nou cu Marius Elisei după un circ de zile mari Este răsturnare totală de situație

După ce în luna ianuarie își jurau iubire veșnică, Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit. Și de atunci o țin într-un circ mediatic de zile mari. Ambii și-au adresat cuvinte grele și jigniri de-a dreptul uluitoare, însă acum lucrurile par că au început să se îndrepte din nou.

Oana Roman își cere scuze pentru comportamentul său și spune că a exagerat cu toate declarațiile publice pe care le-a făcut și că acum este timpul ca această poveste să se oprească. Ea își justifică toate gesturile prin faptul că a fost panicată în momentul în care s-a văzut din nou singură cu toate. Este surprinzător în contextul în care vedeta a transmis că Marius Elisei nu plătea nicio factură și doar își cumpăra țigări și alcool.

„Mai vreau să spun ceva, pentru că tot este duminică și este zi sfântă și este o zi în care trebuie să ne liniștim, în care trebuie să ne odihnim. Am stat și m-am gândit foarte serios zilele astea la tot ce s-a întâmplat, la tot ce s-a spus și cred că totul a fost greșit. Poate și eu am exagerat pentru că am fost pusă într-o situație foarte dificilă și m-am trezit singură cu prea multe pe cap și dacă am greșit, îmi cer scuze și vreau să încheiem”, a mărturisit Oana Roman pe InstaStory.

De ce vrea Oana Roman să facă pace cu Marius Elisei

Vedeta a declarat că vrea liniște de dragul fetiței sale, care are nevoie și de tată. Ea spune că a reflectat la toată situația după ce a primit sfaturi de la familia ei, care nu este de sânge, referindu-se probabil la pritenele sale apropiate.

„Mi s-au adresat cuvinte foarte urâte, poate și eu am spus cuvinte urâte, dar trebuie să încheiem pentru Isa, să fie liniște. Nu vreau să mai discut sau să mai dau curs unor speculații, sub nicio formă legat de tot ce s-a întâmplat. Atâta timp cât Isa își vede tatăl, eu sunt fericită și nimic altceva nu mai contează. M-a sfătuit aseară cu familia mea, care nu este de sânge, dar este de suflet și m-au ajutat foarte mult să înțeleg niște lucruri și da, am exagerat și eu, dar ce am primit înapoi a fost foarte greu. Așa că vreau să încheiem de tot, pentru totdeauna”, a conchis Oana Roman.

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult
Articole recomandate