News

Oana Roman a spus abia acum adevărul despre Marius Elisei. Ce job rușinos avea de fapt fostul ei soț. A trăit un calvar cu el

Oana Roman a spus abia acum adevărul despre Marius Elisei. Ce job rușinos avea de fapt fostul ei soț. A trăit un calvar cu el

Oana Roman și Marius Elisei au divorțat la notar acum aproximativ doi ani, dar la scurt timp de la separare au decis să-și mai acorde o șansă. Deși pozau în cuplul perfect, iar ea spunea foarte des cât este de fericită cu familia întregită, în realitate viața ei era un calvar.

Oana Roman a dezvăluit că ea plătea toate facturile și că în plus de asta a mai fost nevoită și să suporte abuzul emoțional și mental la care o supunea tatăl fiicei lor. Ca și job, se pare că Marius Elisei nu făcea absolut nimic, doar o monitoriza pe ea, îi atrăgea atenția cu privire la orice și voia tot timpul să știe unde pleacă și de ce.

”Foarte mulți mi-au scris că spăl rufele în public. Nu. Trebuie să nu mai protejăm pe cei care fac rău. Trebuie să avem curaj să ne exprimăm. Nu este vorba despre spălat rufele în public, asta este o prostie inventată. Este despre a-ți asuma ceea ce ai trăit, despre a nu te mai lăsa călcată în picioare. Eu am trăit ani de zile un abuz mental și emoțional extrem. Ca mine sunt milioane de femei. Nu trebuie să tăcem. Eu nu mai protejez pe nimeni. Eu am curaj să vorbesc despre ceea ce am trăit”, a spus Oana Roman pe Instagram în urmă cu câteva zile.

Cu ce se mai ocupa Marius Elisei când Oana Roman nu era atentă

Marius Elisei a fost acuzat în trecut că încearcă să agațe femei pe rețelele de socializare. La un moment dat a fost prins într-un scandal cu un transgender, dar lucrurile s-au calmat ulterior, datorită intervenției Oanei Roman. Acum aceasta este decisă să nu-l mai primească pe fostul soț în viața ei deloc.

„A fost o noapte foarte bună. (…) În sfârșit m-am odihnit. Este așa o liniște și așa o atmosferă relaxată în casă, încât nu vă puteți imagina. Nu vă puteți imagina ce eliberare incredibilă este că nu mai stăm stresați că deranjăm sau că cineva ar putea să se supere pe noi pentru că nu facem ce trebuie prin casă și este foarte mare bucurie.”, a transmis Oana Roman pe InstaStories.

„Nu mai stă nimeni stresat că cineva se deranjează sau are vreo nemulțumire și nu mai închidem ușa la dormitor ca să evităm să ne certe cineva.”, a mai completat ea.

Oana Roman și Marius Elisei aveau împreună și magazinul online Mio Boutique by Oana Roman. Nu se știe exact ce se va întâmpla cu el pentru că ambii foști soți sunt implicați în business, deși fiica lui Petre Roman susține că doar ea făcea treabă.

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult
Articole recomandate