News

Circ fără precedent! Ce i-a făcut Oana Roman lui Marius Elisei în public, imediat după despărțire. Toată lumea și-a făcut cruce

Circ fără precedent Ce i-a făcut Oana Roman lui Marius Elisei în public imediat după despărțire. Toată lumea și-a făcut cruce

Acum o lună Oana Roman și Marius Elisei păreau cuplul perfect. Cei doi spuneau că se înțeleg foarte bine și că relația lor este mai stabilă ca niciodată. Doar că surpriză. Acum au ajuns la o despărțire definitivă și nu orice despărțire, ci una cu mult circ și acuzații grave aruncate în public.

Oana Roman a fost cea care a anunțat pe rețelele de socializare că povestea ei de dragoste cu Marius Elisei s-a sfârșit. Și cu toate că părea o separare pașnică, acum s-a ajuns la război. Ea a transmis că fostul ei soț nu are deloc grijă de copil și că nu a fost capabil să plătească nicio factură, iar el i-a dat un ultimatum printr-un mesaj pe WhatsApp.

Oana Roman a primit un ultimatum de la Marius Elisei

”Până marți să își ștergi numele de Elisei de pe toate rețelele de socializare”, i-a spus Marius Elisei, printr-un mesaj privat pe care fosta lui soție l-a postat pe Instagram amuzându-se pe seama lui. Rămâne de văzut ce urmează în noua telenovelă.

„Acum vor curge râuri de cerneală, cum s-ar spune, vor apărea titluri că Marius a părăsit-o pe Oana. Este un lucru pe care ni l-am dorit, cumva, amândoi. Eu îi spun de foarte mult timp că trebuie să ne separăm definitiv, pentru că nu cred că mai avem nicio șansă să mai reparăm ceva în relația noastră, pentru că avem viziuni total diferite asupra vieții, dorințe total diferite în ceea ce privește viața. Vedem lucrurile total diferit. Am încercat cât s-a putut. Nu s-a mai putut.

Este un lucru pe care și eu mi l-am dorit, dar mă repet. Mi-aș fi dorit ca acest lucru să nu se întâmple acum, pentru că nu este OK că am rămas singură, cu toate pe cap. Trebuie să am grijă și de copil și de casă, și de mama, și de cumpărături, și să muncesc, să plătesc facturi și să le fac pe toate, dar asta e. El nu mai locuiește cu noi. Am hotărât acest lucru, doar că el a hotărât să plece mai devreme decât am stabilit. Atâta tot. Cum am scris și în story-ul anterior, eu mă simt eliberată de o foarte mare povară, pentru că nu ne mai era bine împreună. Nici eu nu mai eram fericită, nici el nu era fericit. Fiecare cu greșelile lui. Fiecare cu problemele lui”, a fost primul mesaj al Oanei Roman, pe Instagram legat de despărțirea de Marius Elise.

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult
Articole recomandate