News

Motivul extrem de trist pentru care vărul manelistului Culiță Sterp s-a împușcat în cap. Avea doar 30 de ani

Motivul extrem de trist pentru care vărul manelistului Culiță Sterp s-a împușcat în cap. Avea doar 30 de ani
19 mai / 07:02

Tragedie mare în familia manelistului Culiță Sterp. Vărul acestuia, Ionică s-a împușcat în cap cu o armă de vânătoare pe care o deținea ilegal. Acesta avea doar 30 de ani, iar cei care l-au găsit fără suflare au fost chiar părinții lui.

Bărbatul a decis să-și pună capăt zilelor din cauza unei decepții în dragoste. Mai exact, iubita lui l-a părăsit, iar acesta a spus că nu mai vrea să trăiască fără ea. Înainte de a face gestul necugetat, el i-a scris femeii și i-a spus că are de gând să se împuște și a rugat-o să anunțe autoritățile.

Aceasta a văzut mesajul mult prea târziu, când tânărul deja se sinucisese. Culiță Sterp nu a comentat deloc despre această tragedie, ba chiar a preferat să se comporte ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Manelistul are de onorat mai multe contracte în această perioadă și a ales să nu posteze nimic despre subiect. El a avut probleme de ordin penal, în urmă cu câteva luni, când a condus beat și sub influența unor substanțe interzize. Deși a fost reținut pentru 24 de ore, instanța a ales să-l elibereze, dar dosarul este încă activ.

Ce a transmis Culiță Sterp

„Nu uitați că mâine, 19 mai la ora 16:00 este lansarea melodiei “Viață dulce și amară” ! 🤍 Abia aștept să o ascultați!”, este ultimul mesaj de pe rețelele de socializare al lui Culiță Sterp.

Cei care l-au cunoscut pe Ionică au postat, însă mai multe mesaje de condoleanțe.

„E urât și greu, atât… Nu a pomenit niciodată despre așa ceva…”/ ”Din dragoste, dar nu știu…”/ ”Am auzit-o pe maică-sa când a început să plângă, a fost disperată, am ieșit afară și am întrebat-o ce se întâmplă, a zis că pentru o fată care l-a lăsat”/ ”A fost un băiat de milioane, nu știu ce a pățit, a avut o decepție”, spun vecinii și rudele care-l plâng pe Ionică.

Anda Ion este jurnalistă din anul 2015. A terminat Facultatea de Jurnalism și a colaborat cu numeroase publicații editate în varianta print. Din acest an, a hotărât să facă performanță și în online. citește mai mult
Articole recomandate