News

Theo Rose OUT de la PRO TV? Artista a vrut să explice ea ce s-a întâmplat. Schimbări majore și în serialul Clanul, sezonul 2

Theo Rose OUT de la PRO TV Artista a vrut să explice ea ce s-a întâmplat. Schimbări majore și în serialul Clanul sezonul 2
12 feb. / 23:00

Începe serialul Clanul, sezonul 2, în doar câteva zile, iar mulți s-au întrebat în toată această perioadă dacă Theo Rose va mai apărea sau nu, având în vedere că este însărcinată, iar burtica este deja la vedere.

Iată că răspunsul îl avem chiar de la ea. Artista a vorbit despre serialul Clanul, sezonul 2, de la Pro Tv, dar și despre o serie de schimbări pe care fanii trebuie să le știe.

Theo Rose spune că au loc transformări miraculoase la care nimeni nu s-ar fi așteptat, având în vedere finalul surprinzător pe care primul sezon al serialului l-a avut.

”Sezonul 2 din Clanul e plin de surprize. Toate persoanjele trec prin transformări. Unele miraculoase, altele, poate la care oamenii se aşteaptă, deja. Pentru că a fost pregătită, cumva, din primul sezon, schimbarea ce avea să vină. Dar, cu siguranţă, o să fie imprevizibilă acţiunea”, a dezvăluit artista, pentru click.ro.

Theo Rose, despre finalul sezonului 2 din serialul Clanul

Și totuși ce se întâmplă cu Vera, personajul interpretat de Theo Rose? Artista spune că personajul său de asemenea va fi transformat total.

Da, o vom vedea pe Theo Rose în continuare în serial, însă vom avea șansa să cunoaștem un personaj mult mai independent, având în vedere toate cel prin care a trecut în primul sezon.

De asemenea, artista spune că finalul sezonului 2 va fi și mai marcant decât primul, semn că aceasta va apărea în totalitate, până la capăt și în acest sezon.

”Ceea ce mi se pare foarte tare! Personajul meu, de asemenea, suferă transformări. Încearcă să-şi recapete independenţa faţă de Tătuţu şi lucrurile mai puţin OK în care e implicată, odată cu apartenenţa la familia asta.

Şi sper că o să-i reuşească, că o să îi iasă şi o să îşi vadă de viaţa ei, fericită. Vă va surprinde, mai ales spre sfârşitul sezonului 2, când se va întâmpla ceva important. E chiar ceva la care nici eu nu m-am aşteptat. Am citit scenariul şi chiar şi eu am fost şocată!”, a mai povestit Theo Rose.

Anda Ion este jurnalistă din anul 2015. A terminat Facultatea de Jurnalism și a colaborat cu numeroase publicații editate în varianta print. Din acest an, a hotărât să facă performanță și în online. citește mai mult
Articole recomandate