News

Ștefania și Speak s-au despărțit? Ce s-a întâmplat între cei doi. Motivul jenant pentru care au ascuns totul

Ștefania și Speak s-au despărțit Ce s-a întâmplat între cei doi. Motivul jenant pentru care au ascuns totul
10 feb. / 10:30

Ștefania și Speak au o relație de ani buni. Cei doi s-au cunoscut fix după ce artistul s-a despărțit de Adelina Pestrițu, iar lucrurile păreau că merg de minune între cei doi.

În timp ce Adelina Pestrițu s-a căsătorit și are și o fetiță superbă, nici Speak nu a rămas mai prejos și a cerut-o în căsătorie pe iubita sa, Ștefania, la Asia Express, denumită acum America Express.

Asta se întâmpla acum câțiva ani, iar de atunci, nici că a mai venit vorba de nuntă și se pare că nici artista nu prea vrea să audă de marele eveniment.

Cei de la cancan.ro au vrut să afle când se căsătoresc cei doi și dacă au în plan să își mărească familia, însă răspunsurile artistei lasă loc de interpretări.

”Noi nu prea discutăm despre nuntă, pentru că nu e o prioritate pentru noi. Dar atunci când vom face nunta, cu siguranță se va ști și vom anunța”, a spus Ștefania, pentru cancan.ro, adăugând că atât ea cât și Speak se concentrează doar pe partea profesională momentan.

S-au despărțit Ștefania și Speak?

Nici despre copil, artista nu a vrut să dea detalii, semn că nu are în plan să rămână însărcinată prea curând. Și la capitolul timp împreună, să nu mai vorbim.

Ștefania spune că cei doi nu se plictisesc deloc pentru că Speak e mai mereu la studio, iar cei doi nu petrec prea mult timp acasă, întâlnindu-se doar seara.

”Chiar dacă noi lucrăm împreună avem și niște mici domenii, cum ar fi la el video, stă foarte mult în studio și lucrează partea asta. Eu dansul, stau foarte mult acolo cu trupa și cumva ne separăm, ne întâlnim seara. Pare că stăm mult împreună, dar ne salutăm dimineața și ne întâlnim seara. Deci plafonarea e greu să apară”, mai dezvăluit ea.

Toate aceste declarații dau de înțeles că deși a fost cerută în căsătorie, Ștefania nu are în plan un viitor cu Speak. Mai mult de atât, zvonurile spun că cei doi au o relația doar pentru PR și că realitatea ar fi cu totul alta.

Anda Ion este jurnalistă din anul 2015. A terminat Facultatea de Jurnalism și a colaborat cu numeroase publicații editate în varianta print. Din acest an, a hotărât să facă performanță și în online. citește mai mult
Articole recomandate