News

Laurențiu Reghecampf este terminat! Cel mai negru coșmar s-a împlinit. Anamaria Prodan mai fericită ca niciodată.

Laurențiu Reghecampf este terminat Cel mai negru coșmar s-a împlinit. Anamaria Prodan mai fericită ca niciodată.
16 feb. / 08:00

Anamaria Prodan s-a afișat recent cu noul ei iubit, ba chiar a și confirmat presei că este extrem de fericită și are lângă ea un bărbat cât se poate de puternic.

În timp ce Anamaria Prodan pare că a început o frumoasă poveste de dragoste, iată că de cealaltă parte, Laurențiu Reghecampf a ajuns să fie pus la zid, iar lucrurile sunt destul de complicate pentru că se vorbește și despre demisie.

Deși se părea că lucrurile merg cât se poate de bine pentru faimosul antrenor, aflați că în realitate acesta nu este deloc văzut cu ochi buni în Azerbaidjan, iar asta fix după ce fosta sa soție a intrat într-o nouă relație.

Ce se întâmplă? Au fost înregistrate rezultate slabe la campionat, iar presa azeră îl critică fix pe Laurențiu Reghecampf, care antrenează echipa. S-ar părea că el ar fi singurul vinovat pentru rezultatele dezastruoase ale echipei din ultima perioadă.

„Medalia de bronz este la Neftchi, iar asta știu și ei. Nu joacă nimic, iar eu îl văd vinovat pe Laurențiu Reghecampf. Dacă nu pe el, atunci pe cine? În perioada în care Samir Abbasov (n.r – fostul tehnician al echipei) era antrenor, echipa era mai slabă, dar măcar era interesant de privit”, a scris o publicație azeră citată de sport.ro.

Laurențiu Reghecampf, rugat să demisioneze

Iar asta nu este tot. Sursa citată îi recomandă lui Laurențiu Reghecampf să meargă la un psiholog, având în vedere atitudinea pe care a avut-o față de arbitru.

De asemenea, respectiva publicație scrie că jucătorii ar fi fost asupriți de faimosul antrenor și i-au recomandat să demisioneze într-un timp cât mai scurt, astfel încât ”toată lumea să fie fericită”.

„Reghecampf, care a criticat arbitrul după meciul rușinos cu Gabala, ar trebui să fie dus la un doctor și să i se ia temperatura după aceste declarații. Poate ar trebui să i se facă și un RMN la cap. Mi se pare important să meargă și la un psiholog.

Poate psihologul va vorbi cu el și va afla de ce i-a asuprit atât de mult pe jucători, care sunt foarte enervați din cauza lui. Există o mare nemulțumire a jucătorilor din cauza antrenorului. Ziua în care Reghe va demisiona sau va fi dat afară va fi cea mai fericită din lume. Sperăm ca noua conducerea a clubului nu îi va face pe fani și pe jucători să aștepte prea mult”, a mai scris sursa citată.

Anda Ion este jurnalistă din anul 2015. A terminat Facultatea de Jurnalism și a colaborat cu numeroase publicații editate în varianta print. Din acest an, a hotărât să facă performanță și în online. citește mai mult
Articole recomandate