News

Câte clase are de fapt Marius Elisei. Ce job avea bărbatul înainte să devină soțul Oanei Roman. Este jenant

Câte clase are de fapt Marius Elisei. Ce job avea bărbatul înainte să devină soțul Oanei Roman. Este jenant
19 feb. / 08:20

Marius Elisei și Oana Roman s-au despărțit din nou și de această dată, decizia pare a fi una definitivă. Cei doi au mai divorțat odată acum ceva timp, dar au decis să își mai dea o șansă.

Acum însă, lucrurile par a fi mai complicate. Chiar Oana Roman vorbea despre o relație toxică, spunând că se bucură că lucrurile s-au încheiat între ea și fostul său soț.

Și totuși cine este Marius Elisei și cu ce se ocupă? Numele lui nu a mai fost cunoscut publicului larg până când acesta s-a căsătorit cu Oana Roman.

Ei bine, înainte de a o cunoaște pe Oana Roman, Marius Elisei lucra la o firmă de avocatură, însă nu este clar dacă bărbatul avea sau nu studii superioare. Zvonurile spun însă că acesta nu ar fi urmat însă vreo facultate.

Ce job avea Marius Elisei înainte de a o cunoaște pe Oana Roman

Anterior, Marius Elisei a mai lucrat și ca șofer, iar după căsătoria cu Oana Roman, nu se mai știe nimic despre job-ul său. Totuși, vedeta povestea recent că fostul ei partener de viață nu plătea nicio factură, iar banii săi mergeau către alcool și țigări, deci sunt șanse mari ca acesta să nu mai fi muncit deloc după ce a cunoscut-o pe iubita sa.

Anterior, când cei doi se înțelegeau bine însă, Marius Elisei s-a implicat activ în facerea Oanei Roman. Vedeta a pus pe picioare un business cu piese vestimentare online, pe care îl promovează pe Instagram și se declara extrem de încântată de ajutorul venit din patria lui Marius Elisei.

„E foarte bine ce se întâmplă, muncim împreună, construim împreună business-ul ăsta pe care îl avem. El vine cu idei mai nou și de promovări, și de campanie și de marketing, eu nu m-am așteptat, deoarece el nu are studii în domeniul ăsta.”, povestea Oana Roman la Antena Stars, vorbind despre business-ul său.

Anda Ion este jurnalistă din anul 2015. A terminat Facultatea de Jurnalism și a colaborat cu numeroase publicații editate în varianta print. Din acest an, a hotărât să facă performanță și în online. citește mai mult
Articole recomandate