News

Andreea Bălan a renunțat la America Express pe ultima sută de metri? De ce a cerut să plece acasă. Detalii secrete au fost făcute publice

Andreea Bălan a renunțat la America Express pe ultima sută de metri De ce a cerut să plece acasă. Detalii secrete au fost făcute publice
08 feb. / 16:30

Andreea Bălan și Andreea Antonescu sunt una dintre cele mai puternice echipe de la America Express. Artistele fac tot posibilul pentru a ajunge primele la Irina Fodor, iar asta au observat chiar și restul concurenților.

Dacă de la distanță vedem o Andreea Bălan destul de implicată și pregătită să câștige, s-ar părea că în realitate, lucrurile nu au fost deloc așa, iar asta o spune chiar artista.

Deși nu a ajuns la capătul puterilor, aceasta a dezvăluit recent că a avut momente în care a vrut să părăsească competiția America Express și să plece acasă.

Totuși, spune ea, ambiția nu i-a permis să lase totul baltă, așa că a făcut tot posibilul să reziste.

”Nu am ajuns niciodată la capătul puterilor fizic vorbind, ci emoțional mi-a fost foarte greu să fiu departe de fetițele mele dragi. La un moment dat, de dor, am vrut să plec acasă, dar ambiția de a ajunge cât mai departe în cursă și-a spus cuvântul și am rezistat”, a dezvăluit Andreea Bălan, pentru viva.ro.

A renunțat Andreea Bălan la America Express?

Zvonurile spun însă că Nelu Cortea și Cătălin Bordea ar fi câștigătorii America Express, în ciuda ambiției Andreei Bălan. A părăsit aceasta competiția de dorul fiicelor sale? Sau pur și simplu nu a reușit atât cât și-a propus?

Nu știm, iar asta vom vedea de abia în marea finală America Express, așa că mai avem de așteptat. Până atunci însă, artista a mai vorbit și despre relația cu Andreea Antonescu.

Andreea Bălan spune că cele două nu s-au certat niciodată pentru că știau să se completeze reciproc, iar asta le-a oferit un mare avantaj, spre deosebire de alte echipe.

”Nu am avut certuri deoarece am știut când și cum să cedăm atunci când ceva ne supăra. De aceea am și spus că este o lecție de toleranță și de acceptare față de condițiile de acolo, față de partener și față de imposibilitatea de a avea lucrurile cu care tu ești obișnuit”, a mai povestit vedeta.

Anda Ion este jurnalistă din anul 2015. A terminat Facultatea de Jurnalism și a colaborat cu numeroase publicații editate în varianta print. Din acest an, a hotărât să facă performanță și în online. citește mai mult
Articole recomandate