News

Andreea Bălan umilită la maxim la America Express. Ce a dezvăluit Cătălin Bordea despre ea. A făcut-o de râs

Andreea Bălan umilită la maxim la America Express. Ce a dezvăluit Cătălin Bordea despre ea. A făcut-o de râs
06 feb. / 19:30

Andreea Bălan a fost umilită la maxim în cea mai recentă ediție de la America Express. Cătălin Bordea nu s-a abținut deloc și a spus lucrurilor pe nume, fără prea multe regrete.

La America Express, concurenții au avut de dus la bun sfârșit proba dulciurilor, care pe cât de bine sună, pe atât de multe tensiuni a creat, atât în interiorul echipelor, cât și între concurenți.

Puya și soția lui Melinda spre exemplu s-au luat la ceartă, iar tânăra i-a aruncat vorbe grele soțului ei. La rândul ei, Bie Adam și mama sau au întâmpinat ceva dificultăți, însă momentul de aur a fost cel în care Andreea Bălan a ajuns să fie pusă la zid de Cătălin Bordea.

După cursă, la Irina Fodor au ajuns primele trei echipe, adică Andreea Bălan și Andreea Antonesc, Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla, și Cătălin Bordea și Nelu Cortea.

Ele au fost cele care au intrat în jocul pentru amuletă și Joker, care s-a dat printre ruinele unei foste fabrici de prelucrare a trestiei de zahăr.

Cătălin Bordea, umilință maximă pentru Andreea Bălan la America Express

Norocul însă le-a surâs lui Cătălin Bordea și Nelu Cortea, care au reușit să pună mâna pe amuleta de 1.000 de euro. După victorie însă, comediantul nu a ratat șansa de a o umili pe Andreea Bălan, care face tot posibilul să câștige fiecare cursă.

”Când a văzut Bălanca că am terminat, steluțe ninja treceau pe lângă noi, mâțe înflăcărate treceu pe lângă noi. Pe mine m-a trasnit aici la ureche, am o cicatrice”, a fost remarca făcută de Cătălin Bordea.

Tot în ediția de noaptea trecută, Cătălin Bordea a mai lansat și alte acuzații la adresa Andreea Bălan, despre care a spus că i-ar fi furat biletele.

”Bălanca mi-a furat mie bilele. Deci a pus mâna pe bilele mele. Deci Bălanca a pus mâna pe bilele mele. Bălanca se concentra mai tare cum să te fure pe tine, decât cum să nimerească paharele alea.”, a spus Cătălin Bordea la America Express.

Și nu doar comediantul are câteva replici la adresa artistei. Cele două cântărețe au atras critici dure și din partea altor concurenți, având în vedere că sunt în stare de orice pentru a câștiga America Express.

Anda Ion este jurnalistă din anul 2015. A terminat Facultatea de Jurnalism și a colaborat cu numeroase publicații editate în varianta print. Din acest an, a hotărât să facă performanță și în online. citește mai mult
Articole recomandate