News

Andreea Bălan are un nou iubit secret? Cine ar fi artistul super celebru de care s-ar fi îndrăgostit. Detalii din culise (SURSE)

Andreea Bălan are un nou iubit secret Cine ar fi artistul super celebru de care s-ar fi îndrăgostit. Detalii din culise SURSE

La 38 de ani, Andreea Bălan se poate considera o femeie împlinită. Cel puțin din punct de vedere profesional. Aceasta câștigă sume imense de bani din contracte de imagine, dar și din concerte. În plus, colaborarea cu Antena 1 îi rotunjește și mai mult veniturile. Are și două fetițe pe care le iubește mai mult decât orice, dar și o mare durere: lipsa unui iubit.

După divorțul de George Burcea, Andreea Bălan s-a refugiat destul de rapid în brațele lui Tiberiu Argint, fratele celei mai bune prietene ale sale, Sonia Argint. Doar că după doi ani de relație, acesta a decis că vrea să rămână burlac, iar artista a suferit enorm. Din acel moment a și refuzat să mai discute despre vreun bărbat.

Sursele ReviewPeBune.ro spun că Andreea Bălan ar fi îndrăgostită de un bărbat celebru, care n-ar avea încă ochi pentru ea. Au fost speculații legate de o idilă interzisă pe care ar fi avut-o cu tânărul Emilian, câștigătorul de la Te cunosc de undeva, iar mai apoi s-a spus și că i s-ar fi aprins imaginația și când a venit vorba despre Jean Gavril, rivalul ei de la America Express.

Ce spune Jean Gavriel despre Andreea Bălan

Artista a refuzat să comenteze pe subiect, însă colegul ei de emisiune a ținut să facă o serie de precizări prin care să o pună la zid. Ba chiar a insistat pe ideea că aceasta ar fi o femeie foarte rea.

”Ea îmi poartă pică încă de la Dancing on Ice, de când patinam. La Dancing on ice o cunoscusem pe Andreea Bălan. Ea îmi fusese rezervă și cumva ne dăduse de înțeles că abia așteaptă să ne accidentăm noi, unul-altul, ca să intre ea în locul nostru. Și m-am întrebat: ce fel de om ești ca să faci așa ceva? Ne-am dat seama că este și bătăioasă, și supercompetitivă, dar este și rea. E puțin maniacă, vrea să ia numai podium, numai locul unu. (…) Ea e genul de persoană care vine cu atitudinea: eu o să câștig, voi sunteți cei mai fraieri”, a spus Jean Gavril la testimonialele America Express.

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult
Articole recomandate